Kraus a Chýlková: Velká životní ZMĚNA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kraus a Chýlková: Velká životní ZMĚNA

Jan Kraus a Ivana Chýlková
Jan Kraus a Ivana Chýlková (Foto: Roman Souček , FTV Prima, Branislav Simoncik a archiv Blesku)

Celé dny trávíte nad různými pracovními projekty, pak jste ale v důsledku karantény pořád doma spolu. Před stejnou zatěžkávací zkoušku byli postavení letití manželé Jan Kraus (67) a Ivana Chýlková (57). Údajně nabrali ve vztahu nový směr, jak uvádí magazín Sedmička. Je to ale obrat k lepšímu?

„Nám se změnil život,“ měl se svěřit Jan Kraus během internetového vysílání. „Ivanka si koupila prostředek na vytírání, všechno doma vytřela a teď i vaří!“ pochlubil se dle uvedeného časopisu. A to je velký obrat, protože o herečce je veřejně známo, že domácímu kuchtění bůhvíjak neholduje.

Ivana Chýlková na premiéře Chlap na sřídačku: Já bych se o muže nedělila!

Video se připravuje ...

„My žijeme jako standardní spořádaní manželé a já jsem si dal jediný závazek, že v prosinci bych chtěl vážit tunu,“ dodal Kraus s humorem sobě vlastním. Zároveň doplnil, jak u nich domácí vaření probíhá. A že je v tom nepostradatelný jeho vůdčí charakter. „Dávám jí tu myšlenku, co vařit, nebo ji vezu na nákup a jdeme spolu jako takoví úplně nudní manželé. Vezu ji, ona nakoupí, pomůžu jí s taškou, oba jsme dojatí, jak nám to klape. Pak vytře a já jsem v slzách, jak pěkně žijeme,“ shrnul sarkasticky domácí idylku v době karantény s dovětkem: „Ivanka je se mnou každý dne šťastná, to je její život v kostce.“

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.