Chýlková od Krause ponížila kolegy? Slova o falši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Chýlková od Krause ponížila kolegy? Slova o falši!

Ivana Chýlková
Ivana Chýlková (Foto Aha! – Petr Novotný)

Ivana Chýlková jde proti proudu. Zatímco většina celebrit je na sociálních sítích jako doma, ona se stala jejich silným odpůrcem. Herečka přiznala, že tomuto fenoménu nerozumí a vše kolem Instagramu jí připadá falešné. Co na to řeknou její přátelé?

„Myslím, že online si většina lidí hodně falešně dodává sebevědomí. Mám pocit, že je to taková platforma na to dělat vše, co se říká dětem, ať nedělají. Nevytahuj se, nechlub se... Tak toto je takové místo pro dospělé, kde se mohou chlubit, vytahovat a tak dále. Je to prostě platforma pro strašně dobrý lidi,“ pověděla Chýlková, manželka moderátora Jana Krause. Snad její slova neublíží jejím blízkým a kolegům, kteří si sociální sítě užívají. Například herecká kolegyně Eva Holubová je na Instagramu doslova přilepená a dalo by se říci, že je na internetovém sdílení s fanoušky závislá.

Ivana Chýlková na premiéře Chlap na sřídačku: Já bych se o muže nedělila!

Video se připravuje ...

„Ale říkám si, že jestli jsou tam nějak více aktivní, tak si nejspíš nahrazují něco, čeho se jim nedostává v reálném životě. Jestli to pro ně má stejnou váhu, tak fajn. Hlavně ať jsou šťastní,“ dodala podle expres.cz vysoká herečka. Chýlkovou tak na Instagramu asi nikdy neuvidíme.

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
23. 6. 2021 • 08:44

Chýlková se o muže nedělí, ona si je vyměňuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.