Veronika Žilková prolomila mlčení: SLOVA O ŽHAVÉM VZTAHU AGÁTY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žilková prolomila mlčení: SLOVA O ŽHAVÉM VZTAHU AGÁTY!

Šaty si Veronika Žilková koupila ve španělské Marbelle...
Šaty si Veronika Žilková koupila ve španělské Marbelle... (Foto Aha! – Martin Hykl, Instagram.com)

Na poslední dny karlovarského filmového festivalu dorazila i Veronika Žilková (60). A to rovnou ze slunného Španělska, kde trávila volné dny se svou dcerou Agátou (37) a jejím novým partnerem Jaromírem Soukupem álu (53).

Herečka přijela na mezinárodní filmový festival představit nový film Spolu a také uvést slavný snímek Zapomenuté světlo spolu s Bolkem Polívkou (72), který na závěr přehlídky převezme cenu za přínos českému filmu. Žilková si ze Španělska přivezla dobrou náladu a před novináře předstoupila v šatech, které asociovaly slunce a pláž.

Veronika Žilková ze Španělska přijela rovnou do Varů!

Video se připravuje ...

„Ty mám z Marbelly za padesát eur,“ smála se Veronika uvolněně. O Agátě a jejím novém vztahu se příliš šířit nechtěla, ovšem nějaká slova o dceřině vztahu přece jen řekla. „Oba jsou to mediálně vyspělí lidé a média zásobují informacemi sami, takže mi to nepřísluší komentovat,“ krčila rameny.

„Můžu říct jen to, že jim oběma přeju hodně štěstí,“ dodala pro deník Aha! máma Žilková. Na festival přijela se svou mladší dcerou Kordulou Stropnickou (17), která je poprvé na takto velké akci jako mámin doprovod. Ani ona nechtěla svou starší sestru komentovat. Zřejmě jim to Agáta zakázala...

Veronika Žilková přitvrdila v boji se Stropnickým: Chce střídavou péči o dceru!

Video se připravuje ...

Autistický syn Kozub

Na premiéru filmu Spolu o matce s autistickým synem v podání Štěpána Kozuba (26), která je plánována na konec září, už se herečka těší. „Ten film se natáčel v první polovině minulého roku, když jsem zrovna psala svou životopisnou knížku. A Štěpán je jedním z důvodů, proč jsem do toho šla. On je totiž z těch lidí, které zajímá historie herecké profese. Zajímalo ho, jak jsem natáčela s Věrou Galatíkovou, Vladimírem Menšíkem, Borisem Rösnerem... Měla jsem pocit, že mladým to dnes už nic neřekne, ale on mne vyvedl z omylu,“ řekla Aha! Žilková, která Kozuba považuje za hereckou hvězdu nastupující generace.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.