Žilková má konkurenci! Z nešťastné lásky hubne i... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žilková má konkurenci! Z nešťastné lásky hubne i...

Žilková s dcerou Agátou
Žilková s dcerou Agátou (Instagram)

Zatímco blížící se rozvod herečky Veroniky Žilkové (60) se neobešel bez mediálního drama, Eva Decastelo (43) zvolila jinou taktiku. Hodila se do pohody a snaží se o tom přesvědčit i veřejnost. Je tu ale problém. Ručička na váze si to rozhodně nemyslí. 

Je to pár týdnů, co herečka Veronika Žilková žertovala, že si konečně může začít půjčovat oblečení od dcery Korduly. Se svou váhou 46 kilogramů se totiž dostala na minimalistickou velikost 34. 

Střelba v nemocnici v Třinci! V Berlíně vjelo auto do davu! A Decastelo se rozvádí

Video se připravuje ...

Má ale silnou konkurentku. Váha jde rapidně dolů i Evě Decastelo. Sama moderátorka úbytek hmotnosti ale v souvislosti s rozvodem nevnímá. Naopak se všechny snaží přesvědčit o tom, že René Decastelo je velkorysý muž skvělý táta a že je spolu pojí velké přátelství i poté, co už jej média zachytila s novou známostí. 

Ze svého těla má ale radost. „Mám nejlepší váhu, jakou jsem měla za posledních dvanáct let. Mám padesát a půl kila díky tomu, že jsem v rámci diety hodně upravila jídelníček, prasím jen výjimečně, a hlavně poctivě cvičím,“ řekla Super.cz. 

Eva Decastelo: Abych vypadala, musím si pomoci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.