Rozvod Evy Decastelo: Drama na spadnutí a miliony v luftě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rozvod Evy Decastelo: Drama na spadnutí a miliony v luftě?

Eva a René Decastelo
Eva a René Decastelo (Martin Hykl, FTV Prima, archiv)

Rozvod moderátorky Evy Decastelo (43) a jejího manžela Reného (48) se zdá být poklidný. Otázkou ovšem je, jestli to tak zůstane i až dojde na finanční vyrovnání. Podle všeho mají manželé jmění v řádu desítek milionů a nikdo se přece nedělí rád...

„Život není pohádka. Vztahy jsou složité, občas všechno nedopadne, jak jsme si plánovali. Důležité je umět si to přiznat. My s manželem jsme to uměli udělat a pochopili jsme, že jako partneři a manželé už nemáme budoucnost. Ale dál zůstáváme přátelé, a hlavně rodiče našich úžasných dětí. Víc nemá smysl řešit. A víc nemá smysl ani vysvětlovat," přesně těmito slovy Eva Decastelo veřejně oznámila, že se s manželem rozchází. 

Lesk Speciál: Jak slaví Vánoce celebrity? Chaos u Žilkové, cestování u Kerndlové... A další?

Video se připravuje ...

I když do médií prosákly informace, že René již nesdílí společnou domácnost s Evou a dětmi a přestěhoval se k milence, podle osoby blízké páru má pár ve všem jasno a nechová k sobě žádnou zášť. „O žádné křivdě ani ze strany Reného, ani z její strany, nemůže být řeč. Už je to řada měsíců, co si vyčistili stůl,“ potvrdil dotyčný redakci eXtra.cz 

Lze tedy předpokládat, že poklidné bude i finanční vyrovnání. Oba bývalí partneři si jednak nadstandardně vydělávají, Eva navíc potvrdila už několikrát, že je manžel velmi velkorysý. Oba taktéž vlastní svůj majetek, který by beztak nešel do společného jmění, jelikož jej oba manželé nabyli ještě před uzavřením manželství. Evě tak zůstane vila a byt v hodnotě okolo 50 milionů korun a Renému jeho starší nemovitost, jejíž je výhradním majitelem.

Eva Decastelo: Abych vypadala, musím si pomoci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.