Eva Decastelo hlásí rozvod a říká: Už nemáme budoucnost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva Decastelo hlásí rozvod a říká: Už nemáme budoucnost!

Navenek Eva a René působili jako harmonický manželský pár.
Navenek Eva a René působili jako harmonický manželský pár. (Foto Aha! – Pavel Machan, FTV Prima, ara)

Nešťastná třináctka! Jedno z nejstabilnějších manželství českého showbyznysu hlásí po 13 letech nečekaný konec. Herečka a moderátorka Eva Decastelo (43) a její manžel, tvůrce a scenárista primáckých seriálů Slunečná a ZOO René Decastelo (48), se rozvádějí.

Už před časem přestala bývalá drbna ze Slunečné sdílet společné fotografie se svým mužem na sociálních sítích, což budilo řadu otázek. Stejně jako to, proč jí René nenapsal roli také v seriálové novince z prostředí zoologické zahrady, kam volně přešla většina jejích kolegyň.

Život není pohádka

Eva oznámila krach vztahu na sociálních sítích. „Život není pohádka. Vztahy jsou složité, občas všechno nedopadne, jak jsme si plánovali. Důležité je umět si to přiznat. My s manželem jsme to uměli udělat a pochopili jsme, že jako partneři a manželé už nemáme budoucnost,“ svěřila se herečka a moderátorka.

A co děti?

Za Reného je vdaná 13 let, mají spolu dceru Zuzanu 11) a syna Michaela (12). „Dál zůstáváme přátelé, a hlavně rodiče našich úžasných dětí. Víc nemá smysl řešit. A víc nemá smysl ani vysvětlovat,“ napsala Eva s tím, že více se k rozvodu nebude vyjadřovat.

Střelba v nemocnici v Třinci! V Berlíně vjelo auto do davu! A Decastelo se rozvádí

Video se připravuje ...

Vdávala se těhotná

Eva, za svobodna Aichmajerová, se vdávala v létě roku 2009 už jako těhotná. Církevní obřad se konal v římskokatolickém kostele Narození Panny Marie v obci Želiv jen v nejužším kruhu rodiny a několika přátel. René už předtím ženatý byl. Jeho první manželkou byla moderátorka a herečka Štěpánka Decastelo (43), mají spolu dnes již dospělého syna Eliáše (19).

 



Přečtěte si
1pravda1
9. 6. 2022 • 11:27

kdysi natáčela ovoce ve vagíně a jako herečka tedy za mě velmi podprůměrná, vystudovala to vůbec? Mi teda nechybí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.