Manželé Eva a René Decastelo: Střídačka na letišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manželé Eva a René Decastelo: Střídačka na letišti!

Manželé Eva a René Decastelo se po rozchodu míjejí.
Manželé Eva a René Decastelo se po rozchodu míjejí. (instagram.com)

Jako by jeli podle scénáře. Herečka Eva Decastelo (43) a scenárista oblíbených seriálů René Decastelo (48) se po rozchodu vystřídali na dovolených. Jeden zpět, druhý tam.

Eva s dětmi trávila uplynulé dny v Itálii, vybrala si slavné romantické Benátky. Prošli si pár místních pamětihodností a pak Eva vystavila svou luxusní postavičku na břehu Jaderského moře. „Já tu vodu miluju,“ přiznala herečka po přistání. Byla to pro ni nyní v červnu asi vítaná změna, když celou zimu drsně jela otužování.

Střelba v nemocnici v Třinci! V Berlíně vjelo auto do davu! A Decastelo se rozvádí

Video se připravuje ...

René Decastelo vyrazil s přítelkyní ragbistkou Evou Korniovou Jung (41) pro změnu na Krétu. Na letišti vypadal se svou láskou po boku v odbavovací hale navzdory časné ranní hodině náramně spokojeně. Vzápětí si na sociální síť vystavil fotku slunící se nové ženy jeho srdce. Určitě na pláži i mimo ni získá hodně inspirace pro další seriály, které na Primě přitahují diváky k obrazovce.

Rozchod bez hádek

Manželství Evy a Reného Decastelo prý neplní svou funkci už několik měsíců, herečka a scenárista se ale rozešli po vzájemné domluvě v přátelském duchu.

Eva Decastelo: Abych vypadala, musím si pomoci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.