Decastelo o novém vztahu mlží, ale... SABOTÁŽ OD TŘEŠTÍKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Decastelo o novém vztahu mlží, ale... SABOTÁŽ OD TŘEŠTÍKA!

Třeštík a Decastelo vyšli se svojí zamilovaností na světlo světa.
Třeštík a Decastelo vyšli se svojí zamilovaností na světlo světa. (Facebook, Instagram)

Letošní rok se pro herečku a moderátorku Evu Decastelo (44) nesl ve znamení velkých změn v osobnícm životě. Ty postupně vypluly na povrch, a ačkoli je Eva velmi aktivní na sociálních sítích, své soukromí si střeží.

Svých 165 tisíc sledujících zásobuje na Instagramu novými snímky den co den. Nového partnera, fotografa Tomáše Třeštíka (44), byste na jejím profilu však hledali marně. O rychlé vzplanutí ale evidentně nejde. S bývalým manželem spisovatelky Radky Třeštíkové (41) je to podle všeho vážnější.

Eva Decastelo před rozvodem: Jsem teď opravdu moc šťastná!

Video se připravuje ...

Bývalá drbna ze Slunečné ale bližší informace médiím zatím neposkytuje. „Já jsem se rozhodla, že si své soukromí budu chránit, a zatím na tom neplánuji nic měnit. Co se týče mého rozvodu nebo vztahu, budu mlčet jako hrob,“ konstatovala pro web Super.cz Eva Decastelo.

Až překvapivě je naopak sdílný právě Evin nový partner, jenž v rámci své profese Evu již několikrát zvěčnil na svém profilu. A snímky jsou to velmi odvážné! Eva ostatně nemá s nahotou problém. Zatímco na svém profilu nechává svým sledujícím prostor pro fantazii, na profilu Tomáše Třeštíka se umí odvázat…

Eva Decastelo se svěřila: Slezáček mě urazil a rozplakal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.