Horor ataky drcené Decastelo: Ochrnutí, lékaři tápou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Horor ataky drcené Decastelo: Ochrnutí, lékaři tápou!

Takto bydlí Štěpánka Decastelo
Takto bydlí Štěpánka Decastelo (Karel Kopáč)

Dramatické chvíle momentálně zažívá Štěpánka Decastelo (42). Bývalá žena scénáristy Slunečné či Zoo nečekaně ochrnula a nyní je v péči lékařů. Ti si ovšem zatím neví rady...

„Už nějakou dobu řeším ataky, najednou nemůžu chodit, nic si ani podat ani se přikrýt dekou. Minulý týden jsem se přestala úplně hýbat a musela jsem si volat záchranku,“ popsala děsivé události posledních dní. Přesná diagnóza však zatím nebyla určena. „Mám zánět v těle a napadenou autoimunitu. Stále se neví, co se mnou je,“ přiznala Štěpánka webu Super.cz.

Jak již Štěpánka nastínila, zdravotní komplikace pro ni nejsou žádnou novinkou. Kdy se tělo ozve, bylo zřejmě jen otázkou času. „Už tři měsíce beru prášky na bolest. Nějakou dobu už kortikoidy. Vždycky funguju, pak přijde ataka. A teď už mě zavřeli na pozorování. Podle toho, co se zjistí, bude nastavena léčba,“ vysvětlila Decastelo, která nyní pobývá v pražském Revmatologickém ústavu. Ačkoli se již cítí lépe, dokud nebude znát příčinu těchto potíží, nemá vyhráno. „Už je to lepší, zase jím, chodím, točím příběhy na Instagram, ale zůstávám, dokud se nezjistí, co mi je,“ dodala.

Eva Decastelo: Abych vypadala, musím si pomoci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.