Soukup zaslepený láskou netuší... Promyšlený tah Agáty? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Soukup zaslepený láskou netuší... Promyšlený tah Agáty?

Hanychová a Soukup se v Česku moc neohřáli. Už zase míří za hranice!
Hanychová a Soukup se v Česku moc neohřáli. Už zase míří za hranice! (Instagram)

Netrvalo dlouho a vila Jaromíra Soukupa (53) říká Agátě paní. Na Instagramu se totiž pochlubila klíči k sídlu v Marbelle, kde si nový vrkající páreček showbyznysu dal dostaveníčko. 

Láska Jaromíra Soukupa a Agáty Hanychové (37) neplní jen titulní strany, ale je jí i plný Instagram. Agáta i Jaromír se totiž rádi podělí a co víc, skrze Instastories, které jsou otevřené pro téměř 290 000 sledujících, si vyměňují i vzkazíky. 

Zrušení práva potratů v USA odsuzují osobnosti. A nečekaný krok Agáty a Soukupa

Video se připravuje ...

„Letím na hrozně tajný místo. Těším se!“ otevřela Agáta konverzaci fotkou z letiště. Nebylo těžké uhádnout kam. Agáta totiž rychle začala využívat všechny benefity mediálního magnáta nejen pro sebe, ale i pro celou rodinu. Ze slunné Marbelly se totiž nedávno vrátily nejen její děti, Mia a Kryšpín, ale i máma Veronika Žilková (60) a sestra Kordula (16)

„Tak kdo tam bude dřív?“ připsal Jaromír k fotce z auta. Je zřejmé, že mají namířeno na stejné souřadnice. Soukup však tentokrát bere i svého čtyřnohého mazlíčka a z tohoto důvodu pro přesun do své luxusní vily zvolil jeden z vozů se své stáje. „No snad já,“ reagovala Hanychová a přidala snímek klíčů, které už jí Soukup patrně věnoval. 

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Dianthos
12. 7. 2022 • 16:52

Já to vidím trochu jinak. Agáta našla prince na bílém koni. Soukup má tělo pěkné, vysportované, je ve výborné kondici, tak jenom ten obličej odráží jeho věk. Mnoho mladíků nemá takovou kondici. Navíc je chytřejší a úspěšnější, než Agáta. Může k němu vzhlížet. Může se o něho opřít. Mají společné zájmy, koníčky, zřejmě i životní hodnoty. Ten věkový rozdíl se projeví až o pár let později. Zatím si mohou nespoutaně užívat života a lásky.

j.p.toman
12. 7. 2022 • 08:11

No, uvidíme za rok .....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.