Žilková a spol. u moře: OBSADILI VILU AGÁTINA MILENCE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žilková a spol. u moře: OBSADILI VILU AGÁTINA MILENCE

Agáta se Soukupem cukrují pod dozorem Žilkové: Padnul první zákaz!
Agáta se Soukupem cukrují pod dozorem Žilkové: Padnul první zákaz! (blesk)

První prověřovací dovolená Agáty Hanychové (37) s Jaromírem Soukupem (53) probíhá pod dozorem Veroniky Žilkové (60). Herečka je podle všeho s potenciálním zeťákem spokojená a nadšeně okolo zamilované dvojice poletuje. Její rodina obsadila jeho vilu...

Do Soukupovy luxusní vily ve španělské Marbelle dorazila Veronika v pondělí a hned se hrnula za Agátou a Jaromírem na pláž. Vztah ostře sledovaného páru tak nabírá na obrátkách. Žilková si může na dovolené pořádně oťuknout budoucího zetě a vychutnat si vše, co Soukup nejen pro svou vyvolenou připraví.

Zrušení práva potratů v USA odsuzují osobnosti. A nečekaný krok Agáty a Soukupa

Video se připravuje ...

Zamilovanou dvojici tak herečka doprovází nejen k moři, ale také na večerní procházky romantickými uličkami Marbelly. Pod rouškou veřejného osvětlení řádí Veronika jako malá holka. „Bože,“ napsala Agáta výstižně k videu, kde Žilková vypouští na Soukupa bublinku z bublifuku. Dceřin nový milenec je zkrátka jiný materiál než předchozí partneři.

„Nebudu komentovat vztah mediálního krále a královny. Jediné, co k němu mohu říci, je, že se k sobě velmi hodí,“ řekla Aha! Veronika, která se nemusí bát, že by majitele televize Barrandov musela Agáta dotovat a platit za něho dovolené a být tak trochu sponzorem. V tomhle případě by to konečně mohlo vyjít i naopak, aby si nejen Agáta užívala Jaromírovy štědrosti... A možná to bude i tím, že je Veronice věkově blízký.

Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě!

Video se připravuje ...

Skoro celá rodina

Veronika samozřejmě nedorazila do luxusní vily sama. Prázdniny u osmého »strejdy« v pořadí od rozchodu a následném rozvodu Agáty s Jakubem Prachařem (39) si u moře užívají i děti Kryšpín (10) s Miou (4) a nachytat trochu bronzu dorazila také Žilkové dcera Kordula (16), jejímž otcem je velvyslanec v Izraeli Martin Stropnický (65). Všichni si tak vychutnávají rodinnou idylku Soukupovy luxusní vily a nádherného okolí Marbelly.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.