LÁSKA JAKO TRÁM? Agáto, tohle ti vzkazuje Soukupova ex | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

LÁSKA JAKO TRÁM? Agáto, tohle ti vzkazuje Soukupova ex

Nový pár českého šoubyznysu? Agáta Hanychová a Jaromír Soukup!
Nový pár českého šoubyznysu? Agáta Hanychová a Jaromír Soukup! (archiv)

Kontroverzní páreček showbyznysu nenechává nikoho chladným. Hanychová hlásí cosi o štěstí, Soukup o právu na lásku a veřejnost? Ta je přesvědčena o tom, že jde o chvilkovou záležitost.

Zatímco Hanychová si užívá luxusu v Soukupově vile, sázkové kanceláře vypisují kurzy. Přeci jen je známo, že známosti Agáty nemají moc dlouhou životnost. Na to, že Soukup nepřežije tříměsíční zkušebku, ale sází značná část populace. Nemálo lidí je také přesvědčeno, že jde o fejk a čeká, co z toho vůbec bude. Promo k novému pořadu? 

Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě!

Video se připravuje ...

Poněkud zmatená je z celé situace i Soukupova expřítelkyně - operní pěvkyně Tereza Mátlová (46). Zatím ale zachovává dekórum. „K věcem, které se mě netýkají, se nevyjadřuju. To už jde mimo mě. Ale překvapilo mě to,“ řekla Super.cz na přímý dotaz, co novému spojení říká. 

Agáta tvrdí, že je šťastná a že se k to mu nebude více vyjadřovat. To ostatně potvrdila i její kamarádka Gabriela Wolfová ve svém Instastories. „Každý máme vkus jiný, každý máme jinou volbu partnera a jenom za mě asi věc, kterou bych řekla, je, že já vidím po dlouhý době Agátu šťastnou. A to z pozice kamarádky vždycky potěší nejvíc. Je mi úplně jedno, s kým Agáta bude a s kým je, ale záleží mi na tom, aby byla šťastná a Agáta teď šťastná je, to mi věřte. Není to žádný kalkul, nic, je fakt šťastná. Přejte jí to stejně jako já, to je celý,“ vzkázala všem hejtrům.

Krize ve STAN oslabí vládu? Vášeň Hanychové a Soukupa a Zelenskyj varuje, rusové zesílí útok

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kaufmanka
30. 6. 2022 • 14:12

Rovný rovného si hledá? Ale v čem asi, že? Že by sex, že by prachy, že by dobrodružství? Přejte jim to!

zeno
29. 6. 2022 • 10:33

Tady o žádnou lásku nejde. Invazní jednotka Hanychové a Žilků už obsadily Soukupovi letní sídlo. Až vstoupí do Barrandova, tak začne vyháněčka. Soukup je rychlý a tak z toho bude zase nějaké show. Ještě se zasmějeme a někteří zapláčou.

illenne
29. 6. 2022 • 09:09

„Nebudu komentovat vztah mediálního krále a královny. Jediné, co k němu mohu říci, je, že se k sobě velmi hodí,“ řekla Aha! Veronika, která se nemusí bát, že by majitele televize Barrandov musela Agáta dotovat a platit za něho dovolené a být tak trochu sponzorem.

Tak to jsem se ani moc nemýlila, z jiného článku na Aha. Koho myslela tou králov­nou???­??????­????

illenne
29. 6. 2022 • 08:45

Člověk se umí pořádně zamilovat a když je ještě ke všemu poskytnuto bezstarostné žití, co se týče výdajů, tak je to o dost silnější.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.