Soukup se pustil do Žilkové: Nečekaná reakce Agáty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Soukup se pustil do Žilkové: Nečekaná reakce Agáty!

Veronika Žilková a Agáta Hanychová
Veronika Žilková a Agáta Hanychová (Foto ara)

Je to jen pár dní, co Agáta Hanychová (37) potvrdila, že randí s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53). Ten ale přitom ještě nedávno rýpal v nešťastném manželství její mámy, Veroniky Žilkové (60). No... a že by si bral servítky? Skrze TV Barrandov ji dokonce veřejně posílal k psychologovi!

Veronika Žilková, ať už z objektivních, nebo subjektivních názorů, se nechtěla přestěhovat do Izraele, tohle nemohlo skončit dobře a neskončilo,“ řekl v jednom z dílů pořadu VIP svět Soukup. Narazil přitom na to, že by možná měla vyhledat odbornou pomoc, jelikož situaci evidentně nezvládá. „Chci ji vzít v ochranu, ty veřejné rozchody a to ponížení se přidá k tomu psychickému stavu, který zná každý člověk, který se rozešel. Víme, že to není jednoduché, bolest je někdy až nesnesitelná a u Veroniky Žilkové to vypadá, že to vůbec nesnáší dobře.“

Vnadná miss Šlégrová o nenávisti s Hanychovou: Naříznuté podpatky? Agáta mě překvapila!

Video se připravuje ...

Majitel TV Barrandov narazil i na její váhu, která má být důkazem obtížně zvládané situace. „Strašně zhubla, váží 46 kilo a není schopná se s tím vypořádat. Dokonce se k ní přistěhovala maminka, její děti o ni mají obavy. Vypadá to, že to nedokáže překousnout a možná je na čase, aby navštívila psychologa, aby jí někdo pomohl a neskončilo to blbě. Rozchody jsou těžké a tady to vypadá, že je to těžší než u jiných,“ rýpal do vosího hnízda Soukup dál. 

Podle zjištění eXtra.cz Soukup ale vychválil Hanychovou - evidentně ještě před tím, než si spolu oficiálně začali. „Vypadá to, že se Agáta Hanychová zklidnila a mámy se zastala pěkně,“ řekl na její adresu. 

Agáta Hanychová sekla s kouřením: Strach z rakoviny prsu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
24. 6. 2022 • 18:17

Soukup řekl, že se Agáta se zastala mámy pěkně.
Tím má na mysli, že řekla o Stropnickém, že je zmr ...
Ona ale taky o svém MUDr. pak řekla, že vztah to byl na hov...
Tak si myslím, že bizár Agromir Soukup + Jargáta Hanychová bude asi tak , jak vodil Šláfnberg svou štět-ku Vopěnkovou do high society a všichni se mu za zády chechtali.

Alva
23. 6. 2022 • 10:50

"Kukačka kanárka nevysedí", toto přísloví platí.

Annika
22. 6. 2022 • 04:33

Tam jde o Barrandov,Soukup je jen hracka

avina
21. 6. 2022 • 12:16

Moc nesleduji, jen když při reklamě přepínám...... Koktá, opakuje se-prostě špatně podané.Mnohdy závist, kritika dokola, vychloubání.....Je to druhý Novotný. Sbírá ženy po úspěšných mužích. Je už starý,plešatý......

illenne
21. 6. 2022 • 09:20

Moc ho nesleduji, špatně mluví, chvíli překotně, dost divný verbální projev. Hezky si notoval s Pavlem Novotným, no spíše tragédie. Takže Agáta a Soukup, to je slabá káva, ale pobaví, pro zviditelnění se nejspíše dokáže i zamilovat. Fandím doktorovi, snad konečně ví o co "přišel"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.