Hanychová s Žilkovou na lovu: NAHOŘE BEZ I V PLAVKÁCH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hanychová s Žilkovou na lovu: NAHOŘE BEZ I V PLAVKÁCH

Obě bez chlapa, tak se vystavují
Obě bez chlapa, tak se vystavují  (instagram.com)

Obě jsou teď bez partnera, tak nemusejí mít zábrany. Zatímco Veronika Žilková (60) se rozhodla své cvičení oživit podprsenkou a holým břichem, dcera Agáta Hanychová (37) rovnou zapózovala před svým domem nahoře bez!

Veronika už delší dobu skoro každé ráno předcvičuje svým fanynkám na sociálních sítích. V neděli odhodila tričko a představila se jen v podprsence a legínách. S herečkou většinou cvičí ženy, ale polonahá Žilková nalákala i pány.

Agáta Hanychová sekla s kouřením: Strach z rakoviny prsu!

Video se připravuje ...

„S obrovskou chutí bych přilehnul k vám na kobereček a dál se, řekněme třeba... Jste bohyně,“ napsal jeden z obdivovatelů. O ctitele tedy nemá Veronika nouzi a třeba by jí nějaký chlap dal na chvilku zapomenout na zradu manžela, diplomata v Izraeli, Martina Stropnického (65). Ten jí před třemi měsíci napsal e-mail, že ji už nemiluje a odchází od rodiny. Slovo rozvod však stále definitivně nepadlo...

Provokatérka

Oproti mámě byla v tropických teplotách Agáta ještě odvážnější. Ve dveřích svého domu vítala kamarádku pouze v kalhotkách od plavek a ňadra si zakryla rukou. Hanychová je známá provokatérka a po sobotním oficiálním přiznání rozchodu s chirurgem Andrejem Nikovem opět začíná dráždit mužskou fantazii.

Veronika Žilková přitvrdila v boji se Stropnickým: Chce střídavou péči o dceru!

Video se připravuje ...

Smůla na chlapy

Pokud dojde na rozvod, pro Veroniku to bude krach třetího manželství. Agáta už také jednou skončila v chomoutu – s Jakubem Prachařem (38). Manželství rebelky s hercem trvalo sedm let a na svět přišla dcera Mia (4). Ovšem po rozchodu si nemůžou exmanželé přijít na jméno a slovo »Prachař« platí na Agátu asi jako na býka červená barva. Od té doby modelka vystřídala sedm partnerů, přičemž pohledný doktor vydržel úctyhodných osm měsíců, než byl »odejit« z Agátina života.



Přečtěte si
jity
12. 6. 2022 • 12:39

bella možná ty lidi zná, já to nevím, ale pan Žilka mi přišel jako despota a navíc to fífání na píšťalu mi tenkrát docela vadilo a nelíbilo se. Musí se na to umět, jinak to nemám ráda stále.

-bello-
12. 6. 2022 • 00:54

travina
--------
ty toho nevíš!Třeba , že Žilka vykrádal z hudebních škol talenty, které sám nevychoval, ukradl je učiteli, stačilo , že dítě bude hnít ve sboru s píšťalou, ale hlavně bude cestovat a bude u Žilky.Podle Žilky se předělávaly osnovy atd., Žilka otrávil svými nápady půl republiky , pil krev kdekomu, ale byl hájenej !
Trávo, holt jsem z rodiny, která je dobrá v mnoha odvětvích kam ty nenahlídneš nikdy.

jity
8. 6. 2022 • 12:13

Žilková za mlada nebývala tak hubená a tenkrát ji to více slušelo. Že se nenají to bylo znát když vařily s Agátou v Prostřeno. Jakoby se toho jídla štítily. Divím se, že jim to zdraví vydrží.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.