Žilková po krachu manželství: Poprvé ve společnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žilková po krachu manželství se Stropnickým: Poprvé ve společnosti!

Dámy si vyladily ohozy a neskutečně jim to seklo.
Dámy si vyladily ohozy a neskutečně jim to seklo. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Ani po bolestivém rozpadu manželství nesedí Veronika Žilková (60) v koutě! Obklopila se svými nejbližšími a společně vyrazili na Febiofest. Na premiéře televizní minisérie Jitřní záře, inspirované skutečným případem rodičů, kteří pojmenovali své dítě Půlnoční bouře, tak herečka sama zářila.

„Nesmíš mít pocit, že jsi méněcenná tím, že jsi zůstala sama. Pokud by ses litovala, tak bys vlastně soupeřila stále s tím chlapem,“ radila před časem dceři Agátě Hanychové (37) během jejího rozvodu s Jakubem Prachařem (38). A herečka se svou radou řídí i poté, co jí manžel, velvyslanec Martin Stropnický (65) oznámil rozchod velmi neosobním způsobem – zasláním e-mailu.

Žilková dala dohromady umělce z Ukrajiny a vyhlásila Vzkříšení

Video se připravuje ...

Na premiéru novácké minisérie, v níž si zahrála nepříjemnou sociální pracovnici, ji kromě Agáty doprovodil i syn Vincent Navrátil (25) s přítelkyní Anetou (24). Dámy si vyladily ohozy a přišly v kožených bundičkách. Velmi dobře naložená Veronika pózovala na červeném koberci – v souladu s heslem „Hlavně se nelitovat a žít dál!“

Agáta Hanychová sekla s kouřením: Strach z rakoviny prsu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.