Dcera Stropnického Anička se vdávala: Tatínek ale chyběl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dcera Stropnického Anička se vdávala: Tatínek ale chyběl...

Martin Stropnický
Martin Stropnický (Foto Instagram.com, ara)

Svatební zvony se v sobotu rozezněly v uších Anny Stropnické (33) a jejího partnera, herce Jana Grundmana (42). Včera nebylo jasné, jestli ji táta Martin Stropnický (65), toho času velvyslanec ČR v Izraeli, vedl k oltáři...

Anička, která má stejně jako otec v krvi herectví, už je vdanou paní. Podle prvních snímků, které zveřejnila její sestra, také herečka Františka (27), se nejednalo nijak o opulentní veselku. Párty s kapelou se nejspíše konala v jednom z travnatých pražských vnitrobloků, vše bylo laděno do pohody.

Stropnický v Izraeli utíká před bombami! A Maciuchové přání splnili

Video se připravuje ...

Na svatbě nechyběl ani bratr Aničky Matěj Stropnický (38), který kráčí stejně jako otec v politických šlépějích. Kdo ale scházel na snímcích, které se objevily na světle světa, byl hereččin tatínek, jenž se právě rozvádí s herečkou Veronikou Žilkovou. Nedovolily mu snad pracovní povinnosti přiletět na jeden z nejdůležitějších dnů své dcery nebo se nechtěl jen fotit?

Veronika Žilková musí hubnout: Přísný dozor manžela Stropnického a dcery Agáty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.