Žilková a Stropnický u soudu: Podraz od manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Žilková a Stropnický u soudu: Podraz od manžela!

Martin Stropnický a Veronika Žilková u soudu
Martin Stropnický a Veronika Žilková u soudu (Blesk:foto CNC: Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek)

Setkání, které muselo Veroniku Žilkovou (60) bolet! Poprvé od rozchodu se potkala s Martinem Stropnickým (65) a snažila se to ustát. Když jí chtěl podat ruku, raději dělala, že to nevidí. Čas totiž ještě nezahojil ránu z rozchodu, který vnímá jako podraz. Šokovala ji však jeho náhlá žádost o rozvod!

Půl roku svého muže neviděla. Když se s ním totiž naposledy loučila zcela běžným způsobem po dovolené v Dubaji, netušila, že jí v zápětí dorazí e-mail s informací od manžela, že už ji nemiluje a nechce s ní být. Z toho důvodu musel proběhnout soud o to, kdo bude vychovávat nezletilou dceru Kordulu (16). Zatímco herečka si přeje, aby dcera vídala oba rodiče, Stropnický to odmítá.

Bolek Polívka a Veronika Žilková uvádí na karlovarském festivalu film Zapomenuté světlo

Video se připravuje ...


Zamrzlo peklo

Když Stropnický dorazil k soudu, přihlížející mohli nabýt dojmu, že brzy i peklo zamrzne. Veronika zrovna seděla a s někým telefonovala. Na sobě měla šedý kalhotový kostým a otevřené černé boty. Martin ji pozdravil: „Ahoj, Veroniko“, ale herečka se otočila na druhou stranu a neodpověděla. Pak jí Stropnický podal ruku, chtěl se s ní pozdravit, Žilková mu ale svou ruku nepodala. Teprve když jí právník nabídl vizitku, tak si ji od něj vzala. Popravdě se není čemu divit. Jen málokterá žena by se udržela v klidu jako paní Veronika. Jenže to netušila, co se dozví.

„Před zahájením soudu, už přímo v soudní místnosti, jsem se dozvěděla zcela šokující informaci, která byla, že Martin Stropnický dnes ráno podal žádost o rozvod. A protože původní stání se jmenovalo „soud o střídavou péči do rozvodu“, tak vlastně nebylo o čem jednat a ten soud byl odročen na listopad. Dřívější termín pan Stropnický nenašel,“ prozradila Žilková Showtimu.

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
22. 8. 2022 • 16:44

neměla si ho žilková brát. už před ní se s bývalou ženou rozvedl kvůli Kolářové, pak si bývalku znovu vzal a zase se s ní rozvedl. ani děti se s ním moc nestýkali. A ted to samé udělal žilkové.....a ona o něj stále stále? I když on žije s jinou už dlouho a lže jí??? Hnus. Jak nás tento pitoma může reprezentovat??

fany22
18. 8. 2022 • 13:34

5578877 - pokud chcete diskutovat, snažte se o věcnější pohled na věc, neprskejte nesmysly. A nezahánějte lidi s jiným názorem pryč.
Stropnický nemusí být zrovna ideál, ale spočítat mu za život čtyři ženy a označit ho proto za bezcharakterního chlípníka, z Vás dělá osobu poněkud jednoduchou.
A ani není třeba připomínat, že Žilková měla těch vztahů a avantýr za život určitě daleko víc, to za prvé.
Za druhé - je docela dobře možné mít rád milenku i manželku. ( A případně se tím i trápit.) Že si to nedovedete představit, značí velmi nízký věk nebo velkou neznalost života a psychologie.
Za třetí - ve fungujícím manželství se úplně samozřejmě lidi radí o tak závažné věci, jako je prodej celou rodinou užívané a milované chalupy, a respektují navzájem svůj názor. Snaží se o kompromis, nedělají si naschvály. Postoj budu si dělat, co chci, a ty mi do toho nekecej, už signalizuje nesoulad, odcizení. Vaše vzteklé vyjádření, že mu do toho nic nebylo, opět potvrzuje výše uvedené.
Za čtvrté - o tom, jak dalece bylo manželství Stropnických funkční, vědí nejlépe ti dva zúčastnění, ne někdo jiný, i kdyby to měl být třeba příbuzný. Navíc - jsou to přece herci. Náhlý odjezd z Izraele byl celkem dost napovídající, navíc, když Veronika přednesla asi čtyři odlišné důvody.
A za páté a asi nejdůležitější - Veřejnosti do toho nic není, proč se pár rozchází. Nemá to být předmětem celonárodní diskuse. Ale tím, že to jeden z nich opakovaně primitivním způsobem komentuje, dělá ze sebe trpitelku a oběť, toho druhého neustále napadá a obviňuje nebo dokonce i lže (ano, Veronika není první), vyzývá úplně logicky ty původně zcela neutrální k reakci, aby připomněli, že ta “oběť” taky není zrovna lilium, a že její chování je trapné.

Dianthos
18. 8. 2022 • 09:53

Nějak s Vámi zmítají emoce, když ani neporozumíte textu. Píši, že mu nechci dělat obhájce, ne to, že ho nedělám. Můj názor je, že se máme dívat na věci s nadhledem. Nepromítat do druhých lidí své emoce, osobní negativní zážitky.
Jak můžete vědět, co k němu mladá žena cítí? Není to tak, že ho využívala spíš Žilková s tou svou velkou rodinou? Nová přítelkyně ho může obdivovat, zatímco Žilková se nezabývá jeho názory. Například ta chalupa, ač Žilkové, tak Stropnický tam jezdil řadu let a měl jí rád. Prodala jí proti jeho vůli. Tři měsíce s ní pak nepromluvil. A její kniha? Nechtěla ani, aby jí četl! Manžel nemá mluvit manželce do toho, co z osobního života zveřejňuje? On má společenské postavení a mají spolu dceru, které ta matka dává určitou společenskou úroveň. To tedy Žilková předvedla. I na festivalu, kde jí oblékla jako šestnáctiletou kurtizánu. Dům, ve kterém žili, jejich společný domov, přenechala svému synovi. Zeptala se manžela na názor? Souhlasil s tím? Pokud se takto ke Stropnickému chovala, co očekávala? Že sklopí uši a bude jí stále milovat a obdivovat?
A jestli jste nikdy nezažila lásku ke dvěma lidem najednou, kdy ke každému cítíte něco jiného a oba dva milujete a stojíte před těžkou volbou, který je ten pravý, tak byste neměla druhým radit. Nerozumíte životu.

evi nato
17. 8. 2022 • 20:09

Neděláte Stropnickému obhájce? To děláte a dost trapně! A co je vám do toho, kolik má stará paní vnoučat a kdo se o ně stará? Jste cvok a NIC vám do toho vůbec není!!! Prý nechtěl zahodit krásnou lásku, bože vy budete zřejmě podobný vykuk., Krásná láska s mladou ženskou, která ho akorát využívá, ó, jak jste chlapi blbí a naivní!!!!!!!! Nemá cenu s vám diskutovat, ale buďte tak laskav, když nevíte ty věci a situace přesně, tak se do toho nepleťte. Jen pro upřesnění .. ano, ta zamilovaná videa byla až po vydání knihy ... mít rád milenku a zároveň manželku, je naprostá hovadina. Do prodeje chalupy mu vůbec nic nebylo, protože nebyla jeho!!!!! Ta patřila pouze rodině Žilkových, dokonce ji více jak před půl stoletím stavěl starý pán Žilka ... otec pí. Žilkové. Takže vaše tvrzení jsou všechny mylná, každé se dá vyvrátit, jste se vším totiž vedle, jak ta jedle. Tak už buďte laskavě zticha a ty vaše výmysly si pište akorát doma do šuplíku.

Dianthos
17. 8. 2022 • 18:54

Žilková ho od rodiny neodvedla, ale on odešel k Žilkové? Na to přece musejí být dva. Rozvedený nebyl ani jeden. Tady není na místě soudit, kdo z nich je horší hříšník.
Ale stalo se jí teď totéž, co udělala Borovcové.
Žilková sice odjela z Izraele s tím, že se postará o obě matky, ale také se psalo, že se vrátí Kordula, která tam bude chodit do školy. Paní Stropnická se vrátila do pečovatelského domu poměrně brzy a Žilkové maminka cirkulovala mezi všemi třemi dětmi. V tu dobu už tam Žilková nebyla potřeba. Už se mohla, i s Kordulou, vrátit. Stará maminka má množství dospělých vnoučat, které také mohly vypomáhat v péči o ní. Jenomže Žilková si asi myslela, že její manžel vedle sebe nepotřebuje ženu. Že mu stačí hovory na internetu a emaily.
Jejich hovory hledat nebudu, mohli to hrát na diváky oba dva. Ale také je pravděpodobné, že jí měl Stropnický v tu dobu stále ještě rád. A možná má i teď. Ale už jí nemiluje a neumí si představit se vrátit do jejího života, kde pro něho ani není místo. Jejich domov totiž Žilková dala k užívání jednomu ze synů a sama s Kordulou žije v malém domečku, kam předpokládala, že se nastěhuje po návratu i její manžel. Chalupu prodala proti jeho vůli.
Také je podstatné, jestli ta zamilovaná videa točili i po vydání Žilkové knihy.
Prostě ona ten vztah zadupala do země a teď se diví.
Jak dlouho je s milenkou, asi vědí pouze oni dva. A je pravděpodobné, že je Stropnický měl rád obě a vztahu s mladou ženou nedával budoucnost. Až si pak uvědomil, že se Žilkovou už žít nechce a nechce zahodit krásnou lásku. Ženu, která ho obdivuje a nezachází s ním jako s pátým kolem u vozu.
Nehodlám mu dělat obhájce, ale měli bychom se na to dívat s nadhledem. Rozhodně nepodléhat výlevům Žilkové, které si, navíc, odporují.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.