Napjaté vztahy u Žilkové a Stropnického: VÁLKA MEZI DĚTMI? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Napjaté vztahy u Žilkové a Stropnického: VÁLKA MEZI DĚTMI?

Svatební den sestry Anny Kordula trávila u Soukupových
Svatební den sestry Anny Kordula trávila u Soukupových (archiv Blesku)

Vztahy mezi rodinou Veroniky Žilkové (60) a Martina Stropnického (65) jsou napjaté jako struna. A to zejména od momentu, kdy na povrch vyplul tříletý vztah současného velvyslance v Izraeli s mladší konzulární referentkou Markétou Horňákovou (30). Svár mezi obě rodiny přinesl také soud o nezletilou Kordulu (16), u které se Žilková snaží prosadit střídavou péči. To by ovšem pro Stropnického znamenalo jediné - návrat do Čech.

Soud o svěření do péče měl podle informací Aha! začít dnes ráno. Už teď je ale jasné, že se spor mezi Žilkovou a Stropnickým dotknul i ostatních členů rodiny. Stropnického děti z prvního manželství - Anna, Františka i Matěj se od rodiny Žilkové distancovaly a zdá se, že omezily styky i se svou sestrou Kordulou. Na nedávné svatbě Anny Stropnické chyběla, a jak posléze sdělila Veronika eXtra.cz, nebyla ani na seznamu hostů. „Nic nevím. O svatbě jsem se dozvěděla právě až z bulváru a z fotek Františky Stropnické, stejně tak i Kordulka,“ potvrdila Žilková. 

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...

Svatební den sestry Anny tak Kordula trávila u Soukupových. Jaromírova dcera Natálie totiž závodila v parkuru a Kordula, Veronika i Agáta ji přišly podpořit. Veronika navíc překvapila nedávným prohlášením, že právě rodina Jaromíra Soukupa (53) zaplnila prázdné místo v rodině po Stropnických. „Jsem moc ráda, že z naší rodiny, která se vlastně rozpadla, zmizela spousta členů. S dědečkem Stropnickým zmizely i jeho děti z prvního manželství a já jsem hrozně ráda, že se ta rodina zase zaplnila,“ vyjádřila se konkrétně herečka pro web Super.cz. 

Bolek Polívka a Veronika Žilková uvádí na karlovarském festivalu film Zapomenuté světlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.