Rodinný klan plní titulní stránky novin: Veronika, Agáta a teď už i Kordula... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Rodinný klan plní titulní stránky novin: Veronika, Agáta a teď už i Kordula...

Veronika Žilková, Agáta Hanychová a Kordula Stropnická
Veronika Žilková, Agáta Hanychová a Kordula Stropnická (Instagram)

Nebyl den, co by se neobjevil nějaký článek o novém příteli Veroniky Žilkové či o nečekaném těhotenství její dcery Agáty Hanychové. Situace kolem nich je bouřlivá a občas do ní zasáhne i nejmladší Kordula.

Agáta čeká dítě

Pár dní se o tom už spekulovalo, Agáta Hanychová (37) ale mlžila. Až v pondělí šla s pravdou ven a potvrdila, že s Jaromírem Soukupem (53) čeká po tříměsíční známosti dítě. Půjde už o jejího třetího potomka, z nichž každý má jiného tatínka – nejstaršího, jedenáctiletého, syna Kryšpína má s hokejistou Miroslavem Dopitou, pětiletou dceru Miu s hercem Jakubem Prachařem.

Volby, protesty v Rusku, změny v dávkách a šokující přiznání Žilkové partnera

Video se připravuje ...

Partner Žilkové je ženáč

Minulý týden přišla Veronika Žilková (60) s tím, že má nového přítele. Tím to ale neskončilo. Ukázalo se, že Josef Holomáč (62), bývalý člen Argemy, je stále ženatý. „Oba jsme se potkali v momentě, kdy jsme byli zranění a opuštěni od našich partnerů,“ komentovala to herečka. A následovala další perlička. „Oba naši bývalí partneři si našli novou ženu,“ dodala. Což by znamenalo, že paní Holomáčová změnila orientaci. Oba páry jsou nyní v rozvodovém řízení.

Kordula má kluka

Ani nejmladší dcera Veroniky Žilkové Kordula Stropnická (17) už nezůstává pozadu. Objevuje se stále častěji ve společnosti, a i když zatím sama, sestra Agáta na ní před pár dny prozradila, že v soukromí to je naopak. „Včera mi volala. Teda takhle, volal mi její chlapec,“ prohlásila jako by nic. Kdo je onen tajemný nápadník ale neprozradila.

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.