Nevěrník Stropnický pod palbou: Zachoval ses jako hajzl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nevěrník Stropnický pod palbou: Zachoval ses jako hajzl!

Na Žilkovou čekalo u soudu nepříjemné překvapení.
Na Žilkovou čekalo u soudu nepříjemné překvapení. (archiv Blesku)

Herečka Veronika Žilková (60) byla jako v transu, když se s ní přítel Martin Stropnický (65) rozešel skrz e-mail. V tomto náročném životním období ji držela nad vodou především podpora rodiny. Zastání ale našla i u neznámého muže, který se Stropnického nebál kontaktovat.

Před několika dny se dnes už bývalí partneři setkali u soudu. Mělo se pojednávat o tom, jak se bude pečovat o jejich společnou dceru Kordulu (16) do rozvodu. Nicméně Stropnický si pro Žilkovou připravil další krutou a nečekanou ránu. „Před zahájením soudu, už přímo v soudní místnosti, jsem se dozvěděla zcela šokující informaci, která byla, že Martin Stropnický dnes ráno podal žádost o rozvod. A protože se to jmenovalo „soud o střídavou péči do rozvodu“, tak vlastně nebylo o čem jednat a ten soud byl odročen na listopad,“ prozradila Veronika pro pořad ShowTime.

Bolek Polívka a Veronika Žilková uvádí na karlovarském festivalu film Zapomenuté světlo

Video se připravuje ...

To hnulo žlučí i jistému Renému Metzovi, který Stropnickému poslal jasný vzkaz. „Zachoval jste se jako největší hajzl a bořitel lidských vztahů. Kdysi jsem si vás vážil, ale možná by bylo fajn se vzdát funkce a nechat to mladším. Když nejste schopný se postarat o své vlastní dítě, jak se chcete postarat o zájmy naší republiky? Zase sedíte na zlatém dně? Styďte se,” nebral si servítky muž, který Veroniku ani Martina nezná osobně.

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.