Žilková o Stropnickém: ZESMĚŠNILA HO BĚHEM VYSÍLÁNÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žilková o Stropnickém: ZESMĚŠNILA HO BĚHEM VYSÍLÁNÍ!

﷯Veronika během rozhovoru pro podcast Mezi čtyřma očima.
﷯Veronika během rozhovoru pro podcast Mezi čtyřma očima.  (Foto Aha! - David Kundrát, Youradio talk)

Tak to je síla! Rozvod Veroniky Žilkové (60) s Martinem Stropnickým (65), zdá se, pořádně nabírá na obrátkách. Herečka totiž svého stále ještě manžela během rozhovoru pro podcast Mezi čtyřma očima totálně zazdila. Nechtěla o něm mluvit a zvolila velmi tvrdou taktiku.

Žádost o rozvod podal velvyslanec ČR v Izraeli v srpnu a Žilkovou tím pěkně šokoval.U soudu totiž původně měli pouze řešit střídavou péči na dceru Kordulu (16), ale Stropnický dorazil s žádostí o ukončení manželství. Od té doby ho herečka nemůže vystát.

Neznámý člověk

„Jaká je komunikace s panem Stropnickým?" zeptala se jí moderátorka portálu Youradio Talk Helena Šulcová. „A to je kdo?" reagovala herečka. Šulcová pochopila, co tím její host sleduje, přesto se nevzdávala. „To je pan velvyslanec v Izraeli," sdělila jí moderátorka. „Neznám!" reagovala se slyšitelným úsměvem Veronika.

Bolek Polívka a Veronika Žilková uvádí na karlovarském festivalu film Zapomenuté světlo

Video se připravuje ...

Co bude dál?

Rozvod známého manželského páru by měl začít v listopadu a dá se očekávat, že hladký rozhodně nebude. „Dřívější termín pan Stropnický nenašel," řekla už v srpnu pořadu Showtime Žilková.

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.