Veronika Žilková je volná pro lásku: Kolouška by ale nesnesla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Veronika Žilková je volná pro lásku: Kolouška by ale nesnesla

Závěr karlovarského festivalu: Veronika Žilková
Závěr karlovarského festivalu: Veronika Žilková (CNC_Martin Hykl)

Zrada stále ještě manžela Martina Stropnického (65) ji ranila, ale neskolila. Veronika Žilková (60) je už opět připravená na nový vztah. „Sedím u otevřeného okna a čekám, co přijde,“ řekla herečka ve smyslu muzikálu Okno mé lásky, který v divadle Broadway zkouší.

Možná, že už pod oknem někdo stojí. „Je to mé pomyslné okno do světa. Jsem už vlastně skoro volná, když manžel podal žádost o rozvod,“ přemítá Veronika. Je hodně pohublá, ale jde z ní její pověstná energie. O případném partnerovi má jasno.

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...

„Určitě nechci nikoho mladšího, co bych s ním dělala? Když mu řeknu, že jsem byla na koncertu Olympicu, když slavil patnáct let, a mě bylo taky patnáct, chci aby řekl, že to pamatuje. Nemůžu mít nikoho, kdo zná Petra Jandu pět let,“ vysvětluje Žilková, co ji odrazuje od kolouška. K oltáři by prý ale už ani ve velké zamilovanosti nezamířila. „Jsem matkou tří synů, povedu k oltáři je. To stačí,“ je přesvědčená herečka.

Bolek Polívka a Veronika Žilková uvádí na karlovarském festivalu film Zapomenuté světlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
7. 9. 2022 • 11:27

Tak hlavně, že víme, že Žilková hledá chlapa, který před 45 lety navštěvoval koncerty Jandy a nechce se ženit.

Marta Kubíková
6. 9. 2022 • 12:36

Zase kecy, je jí 60 a kdyby se náhodou našel nějaký čtyřicátník, který by do toho šel, tak bude šťastná jako blecha a otočí přesně jako Aguš, která dříve staršími muži pohrdala, tak zrovna tak Žíla by začala plácat, jak je s mladším fajn, jak se s ním cítí mladá a plná energie. Jsou to komediantky, obě.

AHel
6. 9. 2022 • 11:48

kecičky, že je připravená na chlapa, jsou v jejím podání, letech a jiných souvislostech strašná trapárna, nevkusnost a nechytrost...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.