Hanychové SMSka Stropnickému: To si otčím za rámeček nedá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hanychové SMSka Stropnickému: To si otčím za rámeček nedá!

Agáta poslala Stropnickému drsný vzkaz.
Agáta poslala Stropnickému drsný vzkaz. (Blesk)

Že modelka a influencerka Agáta Hanychová (37) nejde pro ostrá slova daleko, je věc známá. V rozvodové kauze maminky Veroniky Žilkové (60) a diplomata Martina Stropnického (65) však nepřilívá olej do ohně. Přesto si pár poznámek na účet svého otčíma neodpustila…

Rozpad manželství nenese dobře jak samotná Veronika Žilková, tak i její potomci, a to především s ohledem na svou maminku. Ta byla postavena před hotovou věc – po osmnácti letech vztahu jí Martin Stropnický oznámil prostřednictvím e-mailu rozchod. Důvodem byla aféra s mladší kolegyní z české ambasády v Tel Avivu.

Veronika Žilková přitvrdila v boji se Stropnickým: Chce střídavou péči o dceru!

Video se připravuje ...

V současné době probíhá soud týkající se péče o dceru Kordulu. Tu se nyní snaží starší sestra Agáta podporovat. „Myslím, že teď potřebuje starší ségru," nechala se nedávno slyšet pro Super.cz Agáta, u níž bylo jasné, za kým bude stát.

Covidu přibývá! Německo se obává odstávky plynu. A zakousnutá Hanychová

Video se připravuje ...

Ačkoli obvykle umí známé tváře slovně pěkně poškádlit, na svého otčíma evidentně nechce plýtvat slovy. „Napsala jsem mu už dřív, teď s ním nejsem v kontaktu tři měsíce. Je jasné, že já budu vždycky stát za mámou. Já se s ním bavit už nechci, pro mě skončil," dodala chladně.



Přečtěte si
Dianthos
3. 9. 2022 • 11:29

Agáta se velice mýlí. Kordula nepotřebuje starší sestru ve věku matky! Potřebuje své vrstevníky, slušné dívky z normálních rodin. Matku už jednu má.
Od Agáty se nemá co kvalitního naučit.

fany22
2. 9. 2022 • 12:35

Dost přesné. Kamarádí se s novináři, třeba s Gábinou W., aby o ní psali. Pro zisk všechno. A máma je stejná.
Jinak Agáta je ta poslední, která by někomu mohla dávat lekce morálky. Proslavila se otřesnou promiskuitou jak nikdo.

illenne
2. 9. 2022 • 09:05

Ale když ona je tak krásná, jak neustále pěje Jaromír Soukup. Co je na ní krásného, navázané vlasy, hodně jí pomůžou profesionálové. Doplněný šatník ze Španělska a z New Yorku skýtá možnosti, které dříve neměla. Nabízí po sobě nošené oblečení, ale nic, po čem by člověk toužil. Neříkám, že se nepostará o své děti, je dobrá máma. Ale děti má jen dva týdny v měsíci, protože další dva jsou u svých tatínků. Nejhorší je její slovník a tolik patrná sebestřednost. Jak odlišná od skutečných celebrit.

Kosodrevinka
1. 9. 2022 • 11:57

Ona týmito článkami provokuje, se zviditelnuje, nato má své lidi.. by přitáhla další lidi na své instag. a na sledováni SVÉHO programu v tv b.=penízky, delají další

Vše speneží: své tzv. partnery, děti, chudák p.Soukup - i lásku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.