Konec Stropnického! Žilková už vzhlíží k jinému muži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Konec Stropnického! Žilková už vzhlíží k jinému muži

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Blesk)

Zatímco ještě nedávno herečka Veronika Žilková (60) prohlašovala, že svého muže, Martina Stropnického (65), stále miluje a rozvádět se nehodlá, teď to vypadá, že změnila názor. Svoje fanoušky totiž seznámila s mužem, který je v jejím životě mnohem důležitější...

Poslední rok byl pro herečku Veroniku Žilkovou (60) turbulentní. Tříletý poměr jejího manžela Martina Stropnického (65) s o 35 let mladší Markétou Horňákovou vyeskaloval až v žádost o rozvod a nepříjemný soudní spor o opatrovnictví nezletilé dcery Korduly (16).

Bolek Polívka a Veronika Žilková uvádí na karlovarském festivalu film Zapomenuté světlo

Video se připravuje ...

Pro Žilkovou je nyní největší oporou rodina, se kterou tráví nejvíce času. Nyní se veřejně podělila o krásná slova, která věnovala svému největšímu životnímu hrdinovi. „Můj mužský idol Štěpán Žilka dnes slaví 70! Vše nej, brácho! Ať se pořád líbíš holkám a jsi zdravý a šťastný, ti přeje tvá malá ségra,“ popřála mu veřejně na Instagramu k jubileu.

Veronika Žilková s bratrem Štěpánem

Žilka a Žilková jsou si velmi blízcí, vztahy se ještě více upevnily po jeho návratu ze zahraničí, kde dlouhodobě žil. Pojí je navíc vášeň pro stejný obor. Štěpán Žilka před časem uváděl s Žilkovou na Radiožurnálu pořad Handy Camping, věnuje se i divadlu a skládá také hudbu. 

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.