45 kilo na odiv! Žilková předvedla tělo v plavkách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

45 kilo na odiv! Žilková předvedla tělo v plavkách

Veronika Žilková
Veronika Žilková (J. Poláček, M. Pátek, archiv Blesku)

Veronika Žilková (60) kvůli rozvodu s Martinem Stropnickým (65) výrazně ztratila na váze. Ačkoli se někteří z jejího okolí začali sžírat obavami o její zdraví, teď dokázala, že její úbytek váhy má i pozitiva. Nedávno se vystavila jen v horním dílu plavek a v legínách a hned sklidila ovace. Aby ne! Vypadá prostě božsky!

Jedna z našich nejúspěšnějších a také nejoblíbenějších hereček, Veronika Žilková, sklízí jeden trumf za druhým. Oznámení, že se s ní její stále ještě manžel Martin Stropnický chce nechat rozvést a že už tři roky udržuje milenecký poměr s třicetiletou blondýnkou Markétou Horňákovou, která je českou konzulární atašé v Izraeli, s ní sice zamával, možná že má ale i díky tomu svou životní formu!

Veronika Žilková o smrti Josefa Abrháma (†82): Je to krásná zpráva!

Video se připravuje ...

„Pod padesáti kily jsem naposledy byla v sedmé třídě. Konečně mám velikost XS a můžu si s Kordulkou půjčovat oblečení,“ okomentovala svou váhu již dříve pro Super.cz.

Veronika aktuálně při své výšce 160 centimetrů váží 45 kilo! Zároveň ale denně cvičí, což se na těle pozitivně podepisuje. O denní sportovní činnost se navíc dělí v pravidelném pořadu na Instagramu se svými sedmdesáti tisíci fanoušky. 

Humanitární katastrofa v Mariupolu. Zmutovaný Omikron v Evropě. A Žilková chystá Vzkříšení

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.