Žilková a Hanychová pod diktátem Navrátila: Poslouchali, libuje si | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Žilková a Hanychová pod diktátem Navrátila: Poslouchali, libuje si

Vincent Navrátil zapojil rodinu do projektu
Vincent Navrátil zapojil rodinu do projektu (Reprofoto TV Markíza )

Už od školy nosili v hlavě nápad, že by si rádi udělali vlastní skečovou show. Myšlenka tu byla deset let, k realizaci došlo až teď. Syn Veroniky Žilkové (60), herec Vincent Navrátil (25) nyní šéfuje »posádce« tří kolegů a v televizi rozjel show První dobrá.

Je to legrace, recese. Kombinace skeče a situační komedie. Kluci jsou sehraní, zdravě drzí, nápadití a umějí si vystřelit nejen z kolegů, ale i sami ze sebe. Několik let vymýšleli show, která bude nová, neokoukaná. „Napsali jsme scénář a ještě asi půl roku jsme ho neustále pilovali a upravovali. Chtěli jsme prostě nový, neokoukaný formát skečového pořadu a myslím, že se nám to podařilo,“ říká Vincent. Nejde o první projekt, co spolu pánové dělají. V koroně tři z nich (Navrátil, Kubina, Kolva) natočili projekt Mužketýři, který se točil kolem kamarádství a sexu, dodnes je k vidění na Voyo. Přidal se k nim Jaroslav Blažek, mladý herec známý z Ulice, dali hlavy dohromady a vznikla tak novinka, která má diváky rozesmát, i když někdy možná na hraně.

Humanitární katastrofa v Mariupolu. Zmutovaný Omikron v Evropě. A Žilková chystá Vzkříšení

 

Video se připravuje ...

Protože je Vincent synem Veroniky Žilkové a bratrem Agáty Hanychové, přímo se nabízelo, že se v jednom z dílů objeví celá jeho slavná rodina. „Naštěstí jsem je přemlouvat nemusel, až jsem z toho byl sám překvapený,“ říká herec. „Ale upřímně, měl jsem z té situace docela strach, protože vím, čeho je moje rodina schopná. A překvapilo mě, jak vše skvěle šlapalo. Až jsem si pak říkal, co to bylo za lidi? Kam se poděl ten „žilkovskej“ nebo „hanychovskej“ chaos, to, čím jsme známí? A co ta naše tvrdohlavost? Protože jakmile se v místnosti sejde tolik tvrdohlavých lidí, nemusí to vždycky dopadnout dobře. Ale jako zázrakem byli všichni úžasní a poslouchali mě,“ dodal.

Žilková dala dohromady umělce z Ukrajiny a vyhlásila Vzkříšení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.