Agáta a chirurg minulostí? Vztah s expřítelem zamíchá kartami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Agáta a chirurg minulostí? Vztah s expřítelem zamíchá kartami!

Agátina budoucnost s Andrejem nevypadá růžově
Agátina budoucnost s Andrejem nevypadá růžově (instagram.com)

Ani chirurg Andrej nemá být podle všeho tím pravým pro modelku a influencerku Agátu Hanychovou (36). Poslední informace totiž naznačují, že vztah, do kterého dávali mnozí velké naděje, se má chýlit ke konci...

Agáta nikdy nebyla velká tajnůstkářka, na svých sociálních sítích zveřejňuje spoustu momentů ze svého života, přítelem se ale chlubí čím dál méně, což u ní není zvykem. Stejně tak se v poslední době ukazuje ve společnosti výhradně se svými dětmi či maminkou Veronikou (60) a sourozenci.

Je vůbec vztah s charismatickým chirurgem stále aktuální? Podle webu Expres modelka a influencerka zveřejňuje méně fotek s Andrejem kvůli jeho pracovní vytíženosti spojené s náročným povoláním. Možná je to ale pouze ticho před bouří. Karty totiž mluví zcela jinak, a třebaže tento vztah stále drží, věštkyne Soňa Humlová vidí Agátinu budoucnost jinak.

Vědma tvrdí, že má Agáta svou hlavu, což je ve vztahu mnohdy plus i mínus. „Partnerů se na nic moc neptá, může na ně působit neohleduplně a je s ní těžké vyjít. Na druhou stranu tu z její strany vidím obrovskou obětavost a lásku, a to vážně neuvěřitelnou, je až neskutečné, kolik toho ze sebe žena s tak tvrdou skořápkou umí dát, do vztahů jde naplno,“ cituje věštkyni Expres.

Agáta Hanychová sekla s kouřením: Strach z rakoviny prsu!

Video se připravuje ...

Jenomže ani upřímné city někdy zkrátka nestačí. Ve vztahu se objevují i překážky, které lásku jako takovou převáží. To, že spolu zřejmě netráví tolik času, může být jednou z nich. Časté odloučení rozhodně nehraje v jejich prospěch. „Stále spolu jsou, ale už jen ten fakt, že ho Agáta stáhla ze sociálních sítí, naznačuje, že prochází krizí. Dlouho jim nedávám, i když on by jistě o vážný vztah stál, myslím, že mají oba jiné priority a Andrej si nakonec bude vážit Agáty více z toho přátelského hlediska,“ předpovídá Soňa Humlová.

Kdo by tedy mohl být podle ní tím pravým? Modelka k sobě evidentně potřebuje někoho, kdo je společensky ostřílený a má, jak se říká, hroší kůži. Takoví muži se pohybují především v showbyznysu. Zakotví tak Agáta u někoho známého a najde konečně trvalé štěstí? „Najde, dokonce u ní v budoucnu vidím i návrat k jednomu z jejích ex. Ale štěstí přijde, až se dá dohromady s někým ze showbyznysu. S tím ji vidím i po vztahu s Andrejem a podle karet má ten vztah i největší potenciál na to, aby vydržel více než tři měsíce,“ dodala vědma.

Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.