Chirurg nezvládl zkušebku? Už žádné kytky k Valentýnu, vrčí Agáta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Chirurg nezvládl zkušebku? Už žádné kytky k Valentýnu, vrčí Agáta

Láska jim moc dlouho nevydržela
Láska jim moc dlouho nevydržela (Jasná Nízké Tatry)

Už to tak vypadá, že nám Agáta něco tají. Ohledně fešného chirurga Andreje totiž začíná dost mlžit, a to úplně stejně, jako když se rozešla s jeho předskokany. Nejdřív řeči svádějící vše na pracovní vytížení, a pak najednou konec... Navíc teď dala svým sledujícím docela usvědčující indícii. 

Na začátku se usmívala jak měsíček na hnoji a bylo vidět, že ji zase jednou vzal někdo za srdíčko. „Je strašně těžké najít spřízněnou duši. Pár pokusů už jsem v životě i měla, ale tohle je jiné. Vážím si toho. Děkuji tam nahoru,“ vyjádřila se na začátku vztahu. Teď už to ale asi neplatí!

Agáta Hanychová je zase sama: Co stojí za šestým rozchodem?

Video se připravuje ...

O tom, že mezi Andrejem a Hanychovou (36) něco není v pořádku se povídá od té doby, co vyrazila s dětmi s mámou Veronikou Žilkovou (60) na hory. Už v tomto týdnu se na Agátu sesypaly otázky, kde nechala svého fešáka. Agáta však okamžitě zahájila ofenzívu, v živém vstupu na sociálních sítích vysvětlila, že „někdo pracovat musí“ a celou situaci korunovala vyznáním lásky adresovaným Andrejovi.

Situace však nápadně připomíná ty předešlé. Před nástupem do vily Like house úplně stejně odsunula podnikatele Jiřího Hellera a následně jen suše potvrdila, že je aktuálně bez partnera. Podobně se zachovala i v případě Adama Raitera, s tím plánovala přestavět karavan a objet republiku, nakonec vyjížděla opět s mámou Veronikou a potvrdila, že je Reiter už do jejího života nepatří.

Že dost pravděpodobně zazvonil umíráček i chirurgovi navíc svědčí jeden z posledních příspěvků Agáty, kde se obouvá do svátku zamilovaných: „Už žádné kytky k Valentýnu," připsala pod fotku. Fanoušci teď čekají na jedno - až oficiálně kápne božskou. 

LIKE HOUSE 2: Arogantní a odtažitá zlatokopka! Influenceři přiznali, co si myslí o Agátě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.