Proč Hanychové přejí smrt? Je to prostě hloupé a zlé, běduje Agáta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Proč Hanychové přejí smrt? Je to hloupé a zlé, běduje Agáta

Agáta hnula fanouškům žlučí slovy o hubnutí.
Agáta hnula fanouškům žlučí slovy o hubnutí. (blesk)

Být mediálně známou osobností a udržet si sledující na Instagramu je dřina. Agáta Hanychová (36) to moc dobře ví. Aby vydělala dost peněz, musí se nejen otáčet, ale občas čelit i odporným útokům.

Instagram bere čistě jako práci. „Někdy se mi teda nechce dávat storíčko, ale jelikož mě teď Instagram vyloženě živí, tak pro mě není úplně reálné si ho nedat, protože když si ho nedám, tak mi přijde za den dvě stě zpráv, jestli jsem neumřela. Já si myslím, že když někdo pracuje v sámošce, tak se mu tam taky každý den nechce. Je to prostě práce jako jakákoliv jiná,“ zhodnotila svoje aktivity pro eXtra. 

Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty

Video se připravuje ...

Často se ale musí vypořádávat s negativními reakcemi. „Jako mrchy mi ani nepřijdou ženský, s těma mám na Instáči dobrý vztah, to jsou moje kámošky, takže já mám teď několik tisíc kamarádek, ale spíš mi přijdou horší chlapi nebo děti,“ svěřila se také Hanychová. Nejvíce se to prý zhoršilo po účinkování v Like House, kdy jí začaly sledovat i mladší ročníky. „Třeba mi napsaly, ať chcípnu. ,“ posteskla si nad agresivitou dnešní mládeže.

Agáta Hanychová je zase sama: Co stojí za šestým rozchodem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.