Provokatérka Agáta: Prachařová pěkně rozmázla novou známost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Provokatérka Agáta: Prachařová pěkně rozmázla novou známost

Agáta Hanychová byla volná jen chvilku
Agáta Hanychová byla volná jen chvilku (CNC_David Kundrát)

Tak už je to pravda. To, co už si cvrlikali i vrabci na střeše, se stalo skutečností. Hanychová je opět šťastná po boku nového přítele. Je doktor, šance, že někdo vyléčí její srdce jsou tedy velké. Ale proč ho takto rozmazala?

Už už to vypadalo, že Agáta Hanychová (36) nemá štěstí na lásku a po ztroskotaném vztahu s wakeboardistou Hellerem jí zbudou oči pro pláč a ejhle... ona už zase randí. Nového přítele po špatných zkušenostech raději distancuje od pozornosti médií. Prozradila však, že je to lékař.

VIDEO 1:

Video se připravuje ...

Podle zjištění Aha! je to patrně jediný lékař s rozmazanou tváří, neb Hanychová sdílela fotku, kde oba obličeje rozmlžila. A nebyla by to ona, kdyby si do sledujících nerýpla: „A je to tady, čekali jste na to,“  napsala pod snímek. 

Stejně se ale neudržela a nového sympaťáka ukázala pár dnů na to ve stories. „Je to doktor. Známe se asi pět let, chodíme spolu ale teprve zhruba dva měsíce, takže to logicky nechci zakřiknout,“ potvrdila Agáta eXtra.cz. Tak nezbývá než popřát, ať je to ten pravý!

VIDEO 2:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
18. 2. 2022 • 13:14

Proč se tváří jak svatá Dala?

-bello-
31. 1. 2022 • 22:58

Se nedivím, že ho zná 5 let, když mnoho let jí tak, že sežvejká rohlík, vysaje a vyplivne.On je přes slinivku a ona s tou poruchou příjmu potravy si rozhodila co se dalo, k tomu chlast a cigára.
Že je Slovák ani netušila?
Ježíši kriste- už jen to jméno a jdu zjišťovat, ne ?!
Pan doktor si s ní a s Žilkovou povídá o čem?
A je taky tak sprostý, jako kanál, jako oni?
FNKV hejčká takového .... ?
Ach jo
Ale co!On takový Plzák měl poslední ženu prodavačku, ale jak ta byla blbá se jen tak neslyší.Něco jako Aguš ze Suchdola!

Alva
31. 1. 2022 • 17:12

Divím se tomu doktorovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.