Prachařová má kluka. A pěkně to schytala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prachařová má kluka. A pěkně to schytala

Agáta Hanychová prožívá lásku (zase)
Agáta Hanychová prožívá lásku (zase) (Blesk)

Agáta Prachařová (36) je známá především tím, že se u ní nikdo moc dlouho neohřeje. Jak dlouho bude mít teplou náruč pro majitele wakeboard shopu?

Už bylo jen otázkou času, kdy Prachařová kápne božskou. Její wakeboardové výlety prostě musely mít i trochu hlubší smysl, než že to Agi pouze děsně baví. 

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí

Video se připravuje ...

Delší dobu se šuškalo, že jí wakeboarding baví zejména, protože jí baví i wakeboardista Jiří Heller. A teď je jasno. Agáta se pochlubila i na sociálních sítích. „Vždy jsem chtěla všechno… štěstí, lásku, peníze… nemůžeš načasovat vše... prostě to přišlo... ve správný čas,“ napsala Agáta k fotce, kde se s ním drží za ruku. 

Studená sprška od fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat: „Ten tvůj správný čas přichází každé tři měsíce😮Lásku a štěstí přeji každé bytosti na planetě. Bohužel vy nespíš nevíte, co to láska je, když to střídáte jak fusekle. Každopádně, hodně 🍀,„ píše jeden z fanoušků. Další novou známost komentuje slovy: „Chlape, drž se!“ Pod fotkou se také objevilo: „Další? Kolikátý za posledního půl roku?“

A takových vtipných komentářů je tu jako...naseto, takže kdybyste náhodou měli smutný den, na Agáty účtu je veselo!

Agáta Hanychová má nového přítele. Čím jí 6. muž v pořadí dostal a kde jí sbalil?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.