Hanychová kontra Bouček: Z kámošů nesmiřitelní nepřátelé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hanychová kontra Bouček: Z kámošů nesmiřitelní nepřátelé

Dříve spolu partička trávila hodně času
Dříve spolu partička trávila hodně času (Facebook Agáty Prachařové)

Dříve bývali dobří přátelé, dnes nenechá Agáta Hanychová (36) na Liboru Boučkovi (41) nit suchou. Důvodem má být podle všeho rozchod z Jakubem Prachařem (38), po kterém pro Boučka Hanychová přestala existovat. 

Hanychová se opakovaně nechala slyšet, že je pro ni Libor Bouček velké životní zklamání. Dříve totiž ve čtyřech, ještě s Boučkovo přítelkyní, dnes už manželkou, Gabrielou, trávili spoustu času. Agáta s Gábinou dokonce měla i spolupracovat. 

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí

Video se připravuje ...

Rozchodem s Prachařem se ale všechno změnilo, Bouček se automaticky postavil za svého nejlepšího kamaráda Jakuba a Agáta jakoby nebyla. Magazín Sedmička Boučka ohledně této záležitosti kontaktoval, ten však odpověděl dost nevrle. „Já vůbec nevím a nemám na to čas. Tyhle věci vůbec neřeším,“ vzkázal po telefonu k tomu, proč už se s Agátou, kterou míval dříve rád, nebaví. 

Agátino místo aktuálně nahrazuje Prachařova nová partnerka Sara Sandeva (24), kterou, dnes už manželé, Boučkovi přijali.

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.