Hanychová vyprovokovala bouři: Agáto, tohle jste fakt přehnala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hanychová vyprovokovala bouři: Agáto, tohle jste fakt přehnala!

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (foto ara)

„Upřímně jste mě zklamala. Jak se mají pak cítit holky, když přidáte tohle a stěžujete si na svoji váhu. Agáto, tohle jste fakt přehnala!" splula Agátu Hanychovou (36) jedna z žen sledujích modelčin profil na internetu. Čím ji naše rebelka vytočila?

 

 

„Vážím 64 kg a při mé výšce178 cm mi všechny kolonky vyšly zelený. Spokojená? Nejsem! 64 je pro mě šílený číslo, takže jdu zkusit novou metodu. Vážit se každý den, cvičit víc, jíst míň, vykašlat se na vše kolem a soustředit se alespoň trochu sama na sebe,“ zaperlila Agáta Hanychová nedávno na sociální síti. A spustila se mela!

 

Hanychová nastoupila do Like House 2: Na máminých narozeninách řekla proč

Video se připravuje ...

„Agáta je hlavně nespokojená sama se sebou a svým životem, jenže to by se mělo léčit někde jinde. U každého takového postu je akorát vidět a cítit, jak volá po zoufalosti,“ vynesla rozsudek nad modelkou jedna ze sledujících, načež další z vytočených dam podle webu Super.cz zlověstně prorokuje: „64 kilo je při vaší výšce docela málo, budete jak anorektik!"

Arogantní a odtažitá zlatokopka! Influenceři přiznali, co si o Agátě myslí...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.