Tahle ztráta Agátu zabolela: Může za to Prachař! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tahle ztráta Agátu zabolela: Může za to Prachař!

Agáta vyplatila Prachaře
Agáta vyplatila Prachaře  (archiv Blesk)

Není tajemstvím, že majetkové vyrovnání mezi Agátou Hanychovou (36) a jejím exmanželem Jakubem Prachařem (38) je stále v řešení. Bývalá modelka se musela vzdát spousty věcí, aby bývalému muži zaplatila požadovanou částku. Jaká ztráta ji ale bolí nejvíc?

Aby Agáta nepřišla o svůj dům v pražském Suchdole, musela maminku Veroniku Žilkovou (60) poprosit, aby prodala jejich chalupu v Orlických horách. Hanychová na ni jezdila už jako malá holka a dokonce na ni jezdívala i se svými dětmi. „Samozřejmě mě to bolí. Mám s naší chalupou spojený krásný čas, milovali jsme to tam. V Orlických horách jsme od prodeje nebyli a asi tam už nikdy nepojedeme. Nebylo by to pro nás psychicky úplně hezké,“ pronesla pro Super.cz Agáta.

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí

Video se připravuje ...

„Milovali jsme to tam, ale co se dá dělat. Zase mi zůstal dům. Peníze za chalupu a všechny z mého účtu už jsou pryč. Ale jsem zase ráda, že vím, že dům je můj,“ dodala Hanychová s tím, že poslední peníze Prachařovi vyplatila před dvěma týdny.

Agáta Hanychová má nového přítele. Čím jí 6. muž v pořadí dostal a kde jí sbalil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.