Jablko nepadlo daleko od stromu! Dcera Hanychové po mámě zdědila... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jablko nepadlo daleko od stromu! Dcera Hanychové po mámě zdědila...

O Hanychové jen málo lidí ví, že je učitelkou na konzervatoři.
O Hanychové jen málo lidí ví, že je učitelkou na konzervatoři. ( Instagram)

Bývalá modelka Agáta Hanychová (36) se netají tím, že byla juž od mala ráda středem pozornosti. V maminčiných šlépějích jde evidentně i malá Mia (4). Ta má dobře nakročeno do modelingového světa.

Vstupenkou na mola jsou pořádné boty na podpatku. A ty už jí Agáta stihla sehnat. Podle její slov šlo o Mii velké přání.  

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí

Video se připravuje ...

Svou dceru ve stříbrných střevíčkách Aguš natočila na sociální sítě a přidala k tomu komentář „první jehly“. Nutno uznat, že je pro ně malá Mia snad narozená, na videu, kde opakuje chůzi modelek po mámě Agátě jí to totiž nevídaně jde. 

LIKE HOUSE 2: Dojemné loučení s Agátou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
16. 1. 2022 • 23:27

Tak pak to školství s předsedou Fialou, který byl rektor na MU, musí jít do kopru, dříve nebo později....a to jim prý a Fialovi obzvláště na úrovni vysokých škol záleží....houby, jen sedí u koryt a hrabou pod sebe. No pěkně to vedou pánové. Rozprášit do moře.

-bello-
8. 1. 2022 • 01:09

Já to upřesním!
Agáta má 9 tříd základní školy. Učila se prachbídně.Matka Žilková si nabrala moc dětí a nezvládala výchovu.Honila prachy /to má po tatíkovi píšťalce Žilkovi/ a honila chlapy.
Že Agáta nepobírala základní učivo se svedla na " poruchu " .
Pak ji nacpala na střední - na fotografii.Tam odtud ji vyhodili pro absence.Agáta fest fetovala.Stará Žilková to ale obrátila a veřejnosti sdělila, že Agátu tam odtud vzala, protože tam studenti fetovali.Takže za to mohla škola, nikoli ona.
Agáta se pak flákala .Někdy na molu, někdy prodávala čepice.Mezitím se nutila na mejdany a párty. V mezidobí si udělala 2 děti.Chlapy honila a honí přesně, jak kdysi stará Žíla- ode zdi ke zdi.
Ze Ščukovy konzervatoře na Žižkově zdrhali učitelé ( herci) pro neskutečný bordel na tamní škole. V Ščukově konzervatoři " učí " stará Žíla , nechává si říkat Verča a když byla Agáta těhotná a rozcházela se s Prachařem , vymohla jí flek u Ščuky Žilková taky.Na této soukromé herecké atd. škole si můžete pak dodělat i titul "Diplomovaný umělec/kyně "
Osnovy té školy ani nechtějte vidět!
Ščukova konzervatoř je soukromá škola.Stojí kousek od podobně potrefené školy - Univerzity J.A.Komenského, což je taky soukromá škola.Tam si koupila titul Nagyová / od Nečase/ co dřela , jako kůň , modelína Kubelková, anebo Ivana Gottová.Tituly se dávaly pomalu po telefonu.Vím, jak se tam zkoušelo , vím to !!!!

V zemi, kde je velebená "umělkyně " např. Gelemová a kde "učí" podivná Miss modelína Hanychová se těžko žije

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.