Vztah Žilkové v troskách: Rozchod kvůli krásnému milenci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vztah Žilkové v troskách: Rozchod kvůli krásnému milenci?

Martin Stropnický a Veronika Žilková
Martin Stropnický a Veronika Žilková (Foto: herminapress.cz)

Autobiografická kniha shrnující život Veroniky Žilkové (60) Dělte dvěma nepřestává překvapovat. Herečka v ní shrnuje i svoje první manželství, zejména moment, kdy se kvůli krásnému Portugalci chtěla rozejít s Jiřím Hanychem. To ale v tu chvíli nešlo.

„Začala jsem chodit s Hanychem a popravdě, během vztahu s ním jsem chvilku randila ještě s někým dalším. Randila jsem s jedním krásným Portugalcem,„ vypráví v knize Veronika Žilková o krasavci, kterého potkala na divadelním festivalu v Portugalsku. „Byl to nádherný kluk jménem Luis Gonzales Federico Francesco de la Barca. Zažila jsem s ním za ty tři týdny něco neskutečného. Všichni jezdili spát do kempu, zatímco já žila u něj doma,“ popisuje dále. 

Vánoce u Žilkové? Nikdo nesmí vstát od stolu, jinak zemře! Už jednou se to stalo!

Video se připravuje ...

„V Praze jsem stále chodila s Hanychem, kterému tehdy umřela maminka a já se s ním v tomhle těžkém období nechtěla rozejít... Dopisovala jsem si s Portugalcem, chtěla jsem nějak překlepat prázdniny s Hanychem a plánovala jsem, že až se ze smrti mámy trochu oklepe, rozejdu se s ním. Jenže během tohoto utěšování došlo k početí mé první dcery Agáty. Portugalec skutečně přijel, já šla zrovna k doktorce, tak šel se mnou, zůstal v čekárně a mně v ordinaci řekli, že jsem těhotná. Nechápu, že mi nerozbil hubu!“ zavzpomínala herečka. Jiří Hanych si ale Žilkovou dlouho neudržel, konec manželství byl pro oba emočně vypjatý. Vše navíc komplikoval fakt, že Hanych Žilkovou seznámil s dalším manželem Markem Navrátilem sám.

Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.