Tichá bolest Stropnického: Trauma ze ztráty syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tichá bolest Stropnického: Trauma ze ztráty syna!

Martin Stropnický a Veronika Žilková
Martin Stropnický a Veronika Žilková (archiv Blesku)

S bolestivou ztrátou syna se v případě manželů Veroniky Žilkové (60) a Martina Stropnického  (65) srovnával každý po svém. Herečka nyní otevřeně přiznala, co ji vedlo k myšlence znovu otěhotnět a proč věděla, že něco není správně.

I jako pětačtyřicátnice se tehdy Veronika Žilková rozhodla, že svému muži dopřeje syna, který by byl pokračovatelem rodu. A povedlo se. Nejistota na sebe ovšem nenechala dlouho čekat. „Od začátku jsem tušila, že je to špatně. Říkala jsem si: ‚To přece není možné, že bych vyhrála, že by se mi podařilo třetí manželství a chlapeček‘,“ cituje herečku web ženy.iprima.cz.

Instinkt herečku nezradil. V osmém měsíci těhotenství zjistili lékaři u chlapečka brániční kýlu. Melichar se sice narodil, po osmi měsících ale bohužel zemřel. Byl to právě Martin Stropnický, kdo byl Veronice největší oporou. Ona sama se s událostí srovnávala hůře.

Nejlepší dárek po stromeček? Žilková a Bubílková originál! Pošleme vám je až domů!

Video se připravuje ...

„Jakmile nám oznámili, že Melichar umírá a nejde s tím nic udělat, nemohla jsem u toho být. Zdekovala se a šla hrát Deskový statek do Činoheráku, ale Martin tam zůstal. Já se ocitla v takovém deliriu tremens. Tehdy jsem pochopila, že je Martin silnější než já,“ vysvětlila Veronika ve své knize Dělte dvěma.

Až po letech byla Veronika schopná dozvědět se detaily synova odchodu. Jejímu muži se ale o tom ani dnes nemluví lehce. Byl přeci jen tím, kdo to viděl. „Teprve nedávno mi řekl, jak to proběhlo. Nosil to v sobě těch čtrnáct let, než byl schopný mi říct, jak to bylo vteřinu po vteřině. Věděla jsem, že je dobře, že jsem u toho nebyla, protože vidím na Martinovi, jaké má trauma. Já ho měla tehdy, on teď,“ dodala Veronika Žilková.

Vánoce u Žilkové? Nikdo nesmí vstát od stolu, jinak zemře! Už jednou se to stalo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.