Zásadní zvrat u Hanychové: Může za to máma Žilková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zásadní zvrat u Hanychové: Může za to máma Žilková

Veronika hodila vidle do rodinné tradice?
Veronika hodila vidle do rodinné tradice? (Foto Aha! – David Malík, ara)

Modelka a influencerka Agáta Hanychová (36) má plné ruce práce. Na plno ji totiž zaměstnávají přicházející Vánoce, na které obvykle chystá vše od A až po Z. Ty letošní ale budou jiné...

Agáta Hanychová prozradila, že sice bude mít doma obě děti, Kryšpína i malou dcerku Miu, o kterou se střídá s bývalým manželem Jakubem Prachařem (38), zato bude chybět zásadní článek. 

Slavnostní poklepání na kámen

Video se připravuje ...

„Máma odjíždí pryč a nebude s námi,“ řekla Agáta v rozhovoru pro Svět ženy. Smutnit ale nebude. „Představovala jsme si, jaké to bude, když budu sama s dvěma dětma na Vánoce, a říkala jsem si, že Štědrý den ani nebude úplně veselý. Tak jsem zavolala bráchům, kteří budou nakonec u mě oba dva, dvě babičky a strejda na vozejku. Nakonec nás bude hrozně moc. A říkám si, že možná budou Vánoce bez mojí matky, takový jako v klidu (smích). Konečně budu moct koupit svým dětem tolik dárků, kolik chci a nebudu muset poslouchat, že je rozmazluju,“ dodala. 

Vánoce u Žilkové? Nikdo nesmí vstát od stolu, jinak zemře! Už jednou se to stalo!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.