Železný šokuje o Žilkové: Skončila u nás v galerii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Železný šokuje o Žilkové: Skončila u nás v galerii

Vladimír Železný
Vladimír Železný (Jakub Poláček)

Někdejší šéf TV Nova na mediální svět dávno zanevřel, věnuje se obchodování s vínem, fotografování a sběratelství. Jedna busta v jeho galerii má obzvlášť zajímavou minulost!

„Předlohou byla tehdy mladinká začínající herečka," okomentoval Vladimír Železný (76) ženské torzo, které má hodnotu okolo čtvrt milionu korun a jeho autorem je sochař Kurt Gebauer (80). Před lety záhadně zmizela ze sídla Občanského fóra v pražském Špalíčku, načež skončila v popelnici. 

Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček!

Video se připravuje ...

„Ale kontejner otevřel soused, který měl naštěstí nějaké povědomí o výtvarném umění, a hned ho napadl Kurt Gebauer. Zavolal mu a tahle pěkná, ale pěkně pošramocená holka se nakonec vrátila ke svému tvůrci. On ji opravil a nakonec skončila u nás v galerii," zavzpomínal Železný. Ale zpět na začátek. Kdo že měla údajně být ta herečka? „Veronika Žilková!" překvapil bývalý televizní vládce v magazínu Téma.

Vánoce u Žilkové? Nikdo nesmí vstát od stolu, jinak zemře! Už jednou se to stalo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.