Temná tvář Železného (†53): Mlátil ženu, soud kvůli znásilnění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Temná tvář Železného (†53): Mlátil ženu, soud kvůli znásilnění

David Železný
David Železný (profimedia.cz)

Před pár dny zemřel David Železný (†53), osudná se mu stala rakovina. Bratr moderátora  České televize Jakuba Železného (49) a syn někdejšího šéfa televize Nova Vladimíra Železného (77) zemřel na stejnou nemoc, jako před pěti lety jeho matka.

Jeho minulost samozřejmě není bez poskvrnky, i on měl své kostlivce ve skříni. Roku 1994 byl odsouzen k pětiletému vězení za znásilnění tehdy devatenáctileté slečny. Po roce ale Nejvyšší soud trest zrušil a Železný byl opět na svobodě. I když vězení unikl, málem se do něj dostal znovu.

Bad Sex Awards: 6. místo Jakub Železný: Kinského zahrada

Video se připravuje ...

Svou agresi si totiž podle deníku Blesk měl později vybíjet na své tehdejší manželce Markétě. Tu totiž fyzicky týral. Když se to dozvěděl její bratr, chtěl se Davidovi pomstít. V roce 2003 ho proto napadl baseballovou pálkou a Železný skončil na jednotce intenzivní péče. Měl zlomené ruce, žebra a poraněnou lebku. Nakonec přiznal, že svou ženu mlátil proto, že ji podezíral z nevěry.

Ve věku 98 let zemřel Lubomír Štrougal

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.