Žilková překvapuje: Spiklenectví se Zemanem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žilková překvapuje: Spiklenectví se Zemanem?

Herečka s prezidentem na hradním plese v akci!
Herečka s prezidentem na hradním plese v akci! (KPR - Hanka Brožková)

Otevřená zpověď Veroniky Žilkové (60) Dělte dvěma nepřestává překvapovat. Jako žena významného politika, který kandidoval také na post prezidenta republiky, se osobně několikrát setkala s hlavou státu. Z toho, co o něm řekla, se tají dech!

Dojemné bylo už první setkání: „Pozdravili jsme se s ním a on mi řekl: ‚Veroniko, sleduji vaši Agátu v bulváru, držím jí palce, nahánějí ji stejně jako moji dceru.‘ Přišlo mi to lidské, v tu chvíli jsem s ním cítila takové rodičovské spiklenectví. Strašně mě potěšilo, že zná mě, nějakou blonďatou herečku, a ví, která dcera ke mně patří. Taky mě zaujalo, že cítí empatii, že máme divoké holky, kterým nedají novináři pokoj,“ píše v knize Žilková.

Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček!

Video se připravuje ...

Popsala i to, že Miloš Zeman (77) je velký šprýmař a že nepochybovala o tom, že vyhraje prezidentské volby. „Řekl mi, že by si se mnou rád zatančil, ale tehdy byl po nějakém pádu, snad uklouzl na koberečku. Ale slíbil mi valčík. Uběhl rok, byl další ples, a tehdy se už o mém manželovi mluvilo jako o možném kandidátovi na post prezidenta. Martin tam seděl jako případný rival Miloše Zemana před jeho druhou volbou a Zeman si pro mě přišel. Nezapomněl, co mi před rokem slíbil, nechal zahrát valčík a při něm mi šeptl do ucha. „Toto není valčík na rozloučenou.“ Také mi řekl, že kdybych měla pocit, že mě příliš objímá, tak je to proto, že lehce padá, ať ho držím. Byl velmi vtipný. Tehdy jsem pochopila, že ty volby vyhraje."

Petr Macek sepsal vzpomínky Veroniky Žilkové: Odbourala veškerá tabu a řekla skoro vše!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.