Tohle Agáta přehnala: Lynč od rodičů za drsnou výchovu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tohle Agáta přehnala: Lynč od rodičů za drsnou výchovu!

Agátiny výchovné metody někteří odsuzují.
Agátiny výchovné metody někteří odsuzují. (blesk)

Svět se může měnit jak chce, některé věci však zůstanou při starém. Že by modelka a influencerka Agáta Hanychová (36) přestala překvapovat veřejnost svými mnohdy kontroverzními názory, patrně nehrozí. Tentokrát na sebe upozornila výchovnými prostředky, které už mnozí rodiče berou za zastaralé.

V rámci Q&A, neboli otázek a odpovědí, které Agáta Hanychová čas od času spustí na svém instagramovém účtu, došlo krom vztahové tématiky i na výchovu dětí. Že svou odpovědí rozpoutá lavinu reakcí, je už nyní evidentní. Agáta je ale otevřená kniha a třebaže se někomu její názory nemusí líbit, nemá potřebu je skrývat, či se za ně stydět. Nyní zcela bez ostychu přiznala, že když to nejde s dětmi po dobrém, musí to jít po zlém.

Agáta Hanychová je zase sama: Co stojí za šestým rozchodem?

Video se připravuje ...

V kritických situacích se influencerka uchýlí k fyzickým trestům, které v dnešní době již většina rodičů spíše odsuzuje, než aby je shledala užitečnými. Když se jí tedy jeden ze sledujících zeptal, zda dá svým dětem někdy přes zadek, dlouho se Aguš nerozmýšlela: „Jo, a myslím si, že je to naprosto v pořádku. Dnešní výchova dětí, kdy jim člověk pořád něco vysvětluje, je super, ale někdy to prostě nefunguje," přiznala Hanychová eXtra.cz.

Drag queen v Talentu: S tou bych žil radši, než s exmanželkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
9. 1. 2022 • 13:48

Stačí vidět některá videa Agáty, to jak mluví, jak se ona chová, to je někdy fakt záběr. Že kouří v autě, kde jindy jedou s ní i děti, to jí zjevně nevadí. Ani neřeším, jestli dá dětem mírně na zadek. Také jsem máma, moje děti nedostaly nikdy výprask, jen mírné plácnutí po zadečku. Víc mne překvapilo, jak rozcapeně mluví hlavně s dcerkou. Nechápu, proč ji natáčí na videa při vaření a jaký smysl vlastně to její "vaření" má. Internet a hlavně youtube je plný úžasných receptů a bez předvádění se. Ale co už, když její matka na Instagramu cvičí, tak už se ničemu ani nedivím. Co si o tom jejich předvádění myslím, je jen moje věc.

nemocna
8. 1. 2022 • 20:29

Přesně tak výchova musí být jinak to mnohdy dopadá jako v dnešní době kteří rodiče na děti důslednou výchovou nedbají, jsou drzé, nerespektují dospělé, kradou, přepadávají, týrají a šikanují druhé, myslí si že můžou vše co chtějí a nic se jim nestane a už největší blbost je že rodiče koupí dítěti vše co chce jen aby měli od něj pokoj a nemuseli se mu věnovat že mají moc práce a své zájmy, takové rodiče by děti neměli vůbec mít

janova
7. 1. 2022 • 13:10

Taky souhlasím. Staré známé "škoda každé facky, která padne vedle" je velmi nadčasové. Rozhodně stokrát lepší, než nechat dítě růst jako dříví v lese. To se potom může docela dobře stát, že tu facku dostane později rodič.

ptacek5
6. 1. 2022 • 12:23

je to snad poprvé, co s Agátou souhlasím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.