Hanychová si namazala Prachaře na chleba: Tohle vtipálek nedomyslel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hanychová si namazala Prachaře na chleba: Tohle vtipálek nedomyslel

Agáta Hanychová a Jakub Prachař
Agáta Hanychová a Jakub Prachař (archiv)

Vztah mezi Agátou Hanychovou a Jakubem Prachařem připomíná otevřenou mediální bitvu. Prachař na své ex manželce nenechá nit suchou a to, že i v přímém přenosu pořadu s milionovou sledovaností, mu úplně nevadí. 

Byla to láska, na jejímž konci bylo velké procitnutí. Zatímco Prachař neváhal a po rozvodu se pochlubil vysmátou fotkou se svým advokátem, Agáta Hanychová mluvila spíš o zklamání, ze kterého se bude nějakou dobu léčit. 

Útok Dominiky na Ivanu v den premiéry! A Dáda se bojí mezi známé kvůli Felixovi

Video se připravuje ...

Ani léta po rozchodu jí ale Prachař nenechává na pokoji. V soutěžním pořadu Česko Sovensko má talent se vyjádřil, že by žil raději s homosexuálním travestitou, než s ní, a oblíbeným tématem jsou zjevně i její nevydařené vztahy. Pohotově reagoval na její vizi s tehdejším přítelem jezdit po Čechách v karavanu, když se při natáčení Dvojky na zabití schválně v karavanu s dalšími pěti lidmi vyfotil a demonstroval, že šlo v pořadí o jejího šestého partnera. Před tím ji zase napodoboval, když moderovala pořad pro maminky a děti a nezapomněl se vyjádřit ani k jejímu účinkování v Like House. 

Agáta z toho ale rozhodně nepláče. Zato jí mrzí, že se tento obsah brzy dostane i ke čtyřleté Mie. „Jediný, co bych k tomu řekla je, že jsem mu napsala, jestli si uvědomuje, že Mia bude brzy umět číst. Víc bych se k tomu nevyjadřovala. Tečka,“ odpověděla na otázku Světa ženy, jak se jí daří vyrovnávat se s poznámkami od svého ex manžela. 

Bydlení s Markétou Mayerovou - Agáta Hanychová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
17. 12. 2021 • 08:33

Mia si přečte ty štvavé řeči báby Žilkové a i ty řeči své matičky Agáty zrovna tak.
Agáta na Jakubovi nenechala nit suchou , tak jí to vrátil.
Ale nikdy neřel, že jeho dcera Mia je ošklivá .A že Agáta ho natírá, že má vztah holt provokuje tomu, že ona ani po 6.pokusu ho nemá a navíc jejé děti mají pořád někoho, na koho si mají zvykat"

miroslava13
14. 12. 2021 • 15:12

ani jeden nedospěl. neměli se brát a už vůbec neměli mít dítě!!!! On se chová furt jak puberťák- chudinky děti-

j.p.toman
13. 12. 2021 • 08:33

Madona Mia

yokky
12. 12. 2021 • 23:26

Co dodat???? ASI uz nic🐔­🐔🐔🐔🐔🐐🐐­🐐🐐🐐🐐🐒🐒­🐒🐒🐒😂😂😂­😂😂😂

antonuis.j
12. 12. 2021 • 14:56

A Mia bude umět i počítat. Jen to bude trvat víc let, než dovede spočítat všecky strejdy, kteří její de*ilní šeredné ušaté fošně matce protáhli tunel v mezinoží 🤮🤮🤮🤮🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.