Hanychová vyplatila ex Prachaře z vily v Suchdole: Má to háček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hanychová vyplatila ex Prachaře z vily v Suchdole: Má to háček!

Agáta Hanychová a Jakub Prachař
Agáta Hanychová a Jakub Prachař (archiv)

Manželství Agáty Hanychové (36) a Jakuba Prachař (38) sice už skončilo, ale teprve až teď jsou oficiálně vyrovnáni. Před pár týdny proběhlo majektové vypořádání a za 2709 dní společného života musela exmodelka zaplatit bývalému manželovi 4,5 milionu. A nejen to! Herec si kladl podmínky pod dvoumilionovou pokutou.

Letos proběhla dohoda, podle které byla Agátě Hynychové vyměřena čáska, jež ji zbaví pomyslných okovů a bude mít jednu životní etapu v podobě společného života s Jakubem Prachařem za sebou. „Paní Agáta Hanychová zaplatí do sedmi dnů panu Jakubu Prachařovi částku ve výši 4,5 milionu korun,“ píše se v úmluvě.

Už v minulosti bývalá modelka prozradila, že aby mohla manžela vyplatit ze společného domu v pražském Suchdole, musela jí finančně pomoci její maminka Veronika Žilková (60). Herečka tak nabídla zájemcům svou milovanou chalupu, aby její dcera měla kde bydlet... „Prodala jsem náš rodinný klenot. Měli jsme šedesát let chalupu, ale z finančních důvodů jsem musela přistoupit k prodeji. Moje dcera se rozvádí a potřebuje peníze. Rozloučila jsem se s velikou životní etapou a místem, kde jsem většinou trávila dovolenou,“ prozradila před časem Žilková.

Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty

Video se připravuje ...

Dohoda o vypořádání společného jmění odhalila ale i jednu podmínku. A to dost přísnou! Agáta nesmí vilu v Suchdole prodat, než dceři Mie (4), kterou má právě s Prachařem, bude 18 let. V opačném případě by Agátě hrozila pokuta, na účet dcery by podle klauzule, kterou do dohody nechal herec a muzikant zapracovat, musela složit další dva miliony!

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5523332
18. 4. 2024 • 00:56

To je hodně málo za takový dům

-bello-
31. 3. 2022 • 00:21

Dianthos
----
Ale Stronický má 2 byty!!! Jeden u Strossmayer. nám a druhý kousek od TV žižkovské věže.

Dianthos
27. 3. 2022 • 19:16

Bello, když si to spočítáte, vychází vyrovnání pro Kubu na 50 tisíc Kč měsíčně za dobu toho manželství.
On ale určitě vydělával víc. Natočil nějaké seriály, šel z role do role, vystupoval s kapelou. A určitě ty výdělky dával domů, rodině, na stavbu toho domu. Jaké v tu dobu měla Agáta výdělky? Z čeho by ona ten dům postavila? Měla pozemek a to je všechno.
A Žilková se čertila, že jí ten sňatek stál tolik peněz, které mu musí vyplatit.
Ano, kdyby si ho Agáta nevzala a stavěla dům na své jméno a Kuba by byl tak hloupý, aby Agátu financoval, tak by mu platit asi nemusela nic.
Ale také by ten dům zřejmě nestál. Protože Kuba není trouba.

Dianthos
27. 3. 2022 • 19:00

Bello - Stropnický tam evidentně hrál druhé housle, když si jeho žena dělala, co chtěla a neptala se ho na názor.
Ona vždy upřednostňovala svou kariéru před dětmi. A děti a svou matku zase upřednostňovala před manželem.
Pokud manžel protestuje proti prodeji rodinné chalupy, na kterou on i jeho dcera jezdili dlouhé roky, mají k ní vztah a do budoucna by se jim rozhodně hodila, až budou s manželkou v důchodu - a je ignorován - je to už samo o sobě špatné znamení.
Pokud vzápětí jeho žena vydá knihu s osobními i rodinnými tajemstvími, o které raději ani nechce, aby jí četl, knihu, která ho jako diplomata dehonestuje, je to další znamení o pozici Stropnického v tom partnerství, v té rodině.
Přestěhování do toho domku bylo možná totéž.
Když se vrátila z Izraele, byl velký dům pronajatý, ona tam měla přístupnou část domu odněkud ze sklepa. Dala nájemníkům tříměsíční výpověď. Pak se jí ptali, jestli se jí po manželovi nestýská a ona odpověděla, že na to nemá čas, že v domě mění podlahy a je tam chaos. Takže asi v té době zařizovala ten domek. Nejspíš kvůli té mamince, kterou si vzala z pečovatelského domu a musela jí do své části velkého domu vodit přes ty nájemníky, protože přes sklep neměli bezbariérový přístup. Proč nechala velký, nový dům, svobodnému synovi a druhý dům v Tuchoměřicích chtěla nechat druhému synovi, to ví ona. Každé její dospělé dítě zřejmě mělo mít svůj pěkný dům a o ní a o svou dceru se snad měl postarat Stropnický? Nebo se tam tísnit s nimi? (I když na druhou stranu by to logiku mělo. Proč by měl muž bydlet v domě své ženy? Proč by neměl také pořídit nějaké bydlení, když má slušné příjmy a společenské postavení.)
Ale opustit ho, nechat ho samotného v Izraeli a na dálku ho tlačit ke zdi?? Nota bene v 60 letech opustit tak atraktivního muže?? Co čekala?

-bello-
27. 3. 2022 • 14:26

Dianthos
-----
hm, děkuji, takže jak dlouho tam bydlí ? ( aby měla s Kordulou kde bydlet) .To nedává smysl, dyť snad čekala, že se jednou Stropnický z Izraele vrátí ! A proč tedy dala velký barák synovi, který není ženatý a nemá děti a se Stropnickým počítala do domku po rodičích.Stropnický tam hrál druhý housle?
Suma sumárum, mám v tom binec, ale vím, že je na prachy , jak ďábel!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.