Žilková totálně na dně: Milenka Stropnického v akci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Žilková totálně na dně: Milenka Stropnického v akci?

Veronika Žilková a Martin Stropnický
Veronika Žilková a Martin Stropnický (Instagram)

Herečka Veronika Žilková (60) právě prožívá jedno z těch těžších životních období. Její manžel Martin Stropnický (65) stále trvá na rozvodu. Pro web TN.cz se teď navíc Veronika rozpovídala o údajné Martinově milence.

Šušká se o tom, že Martin Stropnický měl Žilkovou vyměnit za mladší model. Jak to ve skutečnosti je? „Píšou, že já jsem řekla, že někoho má. Já jsem nikdy nic takového neřekla. On v tom e-mailu napsal, že pokud se objeví někdo třetí, tak je to důsledek, nikoli příčina," pronesla herečka, která chce vše uvést na pravou míru.

Petr Macek sepsal vzpomínky Veroniky Žilkové: Odbourala veškerá tabu a řekla skoro vše!

Video se připravuje ...

Žádná milenka tedy zatím potvrzená není. Nicméně ani to pochopitelně nezmenší Veroničinu bolest. Pořád nechápe, kde se stala chyba. S manželem si prošli tím nejhorším peklem, a to před několika lety, když jim zemřel syn Melichar. „Naše spory byly většinou o tom, co patří do červené omáčky, na kterou on byl specialista... ale vždyť nám umřelo dítě," zavzpomínala smutně Žilková. Dodala také, že se ze všech sil snažila, aby jako rodina fungovali. Někdy ale ani to bohužel nestačí.

Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.