Mrazivé mlčení Stropnického: Zákaz od nové partnerky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mrazivé mlčení Stropnického: Zákaz od nové partnerky?

Stropnický se zdráhá slov
Stropnický se zdráhá slov (Instagram, archiv)

Zatímco Veronika Žilková (60) rozjela otevřená vyjádření o okolnostech krachu jejího manželství, Martin Stropnický (65) ještě ani nepíp. Nemůže snad mluvit kvůli nové partnerce? 

„Dnešní absurdita, exministr obrany, místo obrany své rodiny v době válečného napětí, sedí ve vile s atomovým krytem a svoji rodinu rozbíjí. Vtip? Ne!,“ napsala Žilková na svůj Instagram záhy poté, co ji Stropnický emailem oznámil, že by se rád rozvedl. 

Nejlepší dárek po stromeček? Žilková a Bubílková originál! Pošleme vám je až domů!

Video se připravuje ...

„Asi zjistil, že v 65 letech vypadá líp vedle mladé slečny než vedle šedesátileté manželky. Jiné vysvětlení nemám. Těžce se smiřoval s přibývajícími léty. Herci jsou víc ješitní. Tak si asi našel někoho, pro koho je zase mladý princ. S dobrým platem a postavením,“ utrousila také Veronika a rozvířila vody o existenci Stropnického milenky. „On v tom e-mailu napsal, že pokud se objeví někdo třetí, tak je to důsledek, nikoliv příčina,“ upřesnila později Žilková pro TN.cz. O někom třetím se tedy mluví. Stropnický to doposud ani nepotvrdil, ani nevyvrátil. Možná bere ohledy na novou partnerku, možná je jen gentleman, který nechce Žilkovou zraňovat otevřenou mediální přestřelkou, anebo nechce, aby jej jednoduše kdekdo chytal za slovo.

„Pravděpodobně se chce vyhnout tomu, že bude vláčen mediálním prostorem. Já ho naprosto chápu, že se rozhodl k tomu nic neříkat a já už se k tomu také nebudu vyjadřovat,“ řekl TN.cz jeho syn Matěj Stropnický. 

Vánoce u Žilkové? Nikdo nesmí vstát od stolu, jinak zemře! Už jednou se to stalo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Josef Dostál
31. 3. 2022 • 19:29

Prosím, prosím, paní Žilková už mlčte. 2 x rozvedená řešíte jako katolička 3. rozvod. To nevymyslíš.
Aká matka, taká Katka. Dcera přes kopírák.
Já se nedivím, že p. Stropnický mlčí. A vlastně mu blahopřeji. Toto mít doma ?
Máte za celý svůj život nějaké nasbírané "body", tak o ně nepřicházejte svou současnou rozvodovou prezentací v bulváru i jinde.

jajas
25. 3. 2022 • 21:49

A to, že Stropnický mlčí, tu Žilkovou s*e*r*e* nejvíce! Stropnický dělá dobře, on nemá potřebu se s Žikovou dohadovat v médiích, protože je jasné, že kdyby cokoliv k tomu řekl, okamžitě se Žilka ozve a bude to zase nadlouho...ona to ráda rozebírá na veřejnosti, úplně tím žije. Jak je stará, tak je hloupá, takové věci se na veřejnosti "neperou". Blbka.....

-bello-
24. 3. 2022 • 23:50

Co ta blbka mele o ex- ministru obrany a krytu v Izraeli?
Chce být za chytrou?
Dyť není!
Stropnického nechápu,ale má co chtěl!Za takovou dryjáčnici ještě chudák zaplatí / i když je to hajzlík/ .

Dianthos
23. 3. 2022 • 16:53

Illenne - Měl s ní dceru a nedlouho před sňatkem zemřel jeho syn. Chápu, že si jí vzal.
A také chápu, že si kvůli ní komplikoval svou kariéru, protože jí měl rád, možná protože jí litoval. Možná protože neměl sílu říci "ne".

Dianthos
23. 3. 2022 • 10:59

Pravda, Begónie. Žilková v jednom rozhovoru řekla, že éterická dáma by se jejímu muži líbila. Nebránila se tomu, když moderátor řekl, že ona je "živel".
To znamená, že Žilková věděla, co jejímu muži na ní vadí. Jak a v co by jí chtěl změnit...
Prostě dvě neslučitelné osoby.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.