Stropnického zbabělé kopačky Žilkové! Psycholog to vidí jasně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Stropnického zbabělé kopačky Žilkové! Psycholog to vidí jasně

Žilkové došla trpělivost. Stropnický to s diplomatickým jednáním neuhraje.
Žilkové došla trpělivost. Stropnický to s diplomatickým jednáním neuhraje. (archiv Blesku)

Nelehké období momentálně zažívá herečka Veronika Žilková (60). Ta na rozdíl od svého manžela Martina Stropnického (65) nechtěla chodit kolem horké kaše a šla s těžkou pravdou ven. Diplomat naopak sází na rezervovaný přístup. Je to ale ta správná cesta?

Na diskrétnost nemá herečka náladu. Rozbouřené emoce se rozhodla ventilovat a trochu si tím tak ulevit. Na svém instagramovém účtu se k situaci několikrát vyjádřila a od svých příznivců se dočkala velké podpory, v níž tolik doufala. Martin Stropnický zvolil jinou taktiku a jako zkušený diplomat se rozhodl informace týkající se rozpadajícího se manželství nevypouštět do světa. Prioritou je pro něj podle serveru ŽivotvČesku šestnáctiletá dcera Kordula, kterou by chtěl ušetřit rodinných rozepří.

Jeho péči o rodinu ale rozmázla Veronika, která si v jednom ze svých vyjádření nebrala servítky: „Exministr obrany místo obrany své rodiny v době válečného napětí sedí ve vile s atomovým krytem a svoji rodinu rozbíjí." 

Veronika Žilková musí hubnout: Přísný dozor manžela Stropnického a dcery Agáty!

Video se připravuje ...

Zároveň se rozhodla k situaci postavit čelem a chovat se tak, jak v rámci situace sama uzná za vhodné. O manželovi již nemluví jinak než jako o »panu Stropnickém«, nejnověji ho sarkasticky oslovuje i termínem »Vaše excelence«. „Poradil mi vydání tiskové zprávy. To ale vydává úřad. Já jsem mu na to řekla: Vaše excelence, vy nepodáváte výpověď, vy odcházíte od manželky a nezletilé dcery," reagovala na Stropnického návrh Veronika.

Jak se pro výše zmíněný web vyjádřil psycholog Jeroným Klimeš, využívá Martin Stropnický svého pobytu mimo republiku tak, aby nemusel této záležitosti čelit osobně. Koneckonců samotný rozchod oznámil své manželce formou e-mailu. Korektní jednání na dálku mu ale v tomto případě vůbec nehraje do karet. Pro Veroniku to jsou jen další argumenty v její prospěch.

Petr Macek sepsal vzpomínky Veroniky Žilkové: Odbourala veškerá tabu a řekla skoro vše!

Video se připravuje ...

„On má pocit, že nemá sílu vydržet tu debatu a následnou hádku. Aby tomu předešel, tak to oznamuje přes nekontaktní prostředek. Vypadá to, že ho kdykoliv převálcuje. Dělají to lidé, kteří se bojí předstoupit před toho partnera a říct mu, co se děje," vysvětluje Klimeš. Pokud by chtěli toto manželství co nejdříve ukončit, muselo by být splněno několik podmínek, mezi které patří například půlroční odloučení v rámci intimního života a důkaz, že po tuto dobu již nefungovali jako manželé.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.