Žilková se raduje: Dcera Kordula konečně souhlasila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žilková se raduje: Dcera Kordula konečně souhlasila

Veronika Žilková se pochlubila krásnou Kordulou.
Veronika Žilková se pochlubila krásnou Kordulou. (Instagram)

Mít doma puberťáka je občas o nervy a své o tom ví i herečka Veronika Žilková (60). I ona si svou dcerou Kordulou (16) zažila období vzdoru, ale jak se zdá, všechno se začíná obracet k lepšímu. Co Kordula mamince dovolila?

Žilková si nedávno byla s dcerkou Kordulou a manželem Martinem Stropnickým (65) užít dovolenou v Dubaji. Jelikož Martin momentálně pobývá v Izraeli a Veronika s dětmi v Praze, tak se jako rodina často nevídají. I Kordula zřejmě vycítila, že jde o výjimečný okamžik.

Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček!

Video se připravuje ...

Proto taky souhlasila s tím, že ho spolu s maminkou zachytí na fotku. „Vzácná chvíle, kdy dcera souhlasila se společným fotem,“ napsala Žilková k fotce s dcerou, kterou přidala na sociální sítě.

Syn Žilkové Vincent Navrátil slavil mámy 60: Drahej dárek umí dát každej blbec!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adinaha
14. 3. 2022 • 16:54

No po tom, co vydala knížku, kde se vychloubá, s kým vším vlezla do postele, se mu nelze divit. Za ženskou s takovouto minulostí by se styděl každý chlap, natož pan velvyslanec.

jity
14. 3. 2022 • 12:22

Vzpomínám si jak u Krause říkala VŽ, že mávala na Borise Johnsona s tím, že je to Pavlásek. Dokonce u Krause si spletla Borise Johnsona s Jelcinem. Holt Boris jako Boris.Vrchol byl když v nějakém programu ve slovenské televizi vykládala jak na ně byl tenkrát útok a byli střeženy. Ona chudák musela vydělávat aby uživila děti a chodit jim nakupoval rohlíky k snídani. Ta ochranka jí vadila.

babapsi
14. 3. 2022 • 11:48

nevrátí se nyní stropnickej k původní manželce Lucii Borovcové,už dvakrát si ji předtím vzal,je to stále krásná žena a inte­ligten­tní,pa­matu­ji,co vyváděla žilková,když hrozilo,že by se zase dali dohronady a že vy ona vyšla s prázdnou! no, nefungovalo to nikdy a žilková se nestyděla ventilovat,že s sexu nedochází,páč manžel chodí domů pozdě a jde hned spát! ale žilková si určitě najde nového samce,jak radila ostatním !

-bello-
14. 3. 2022 • 10:12

Jo a až teď jsem četla, že Žilkovou Stropnický poslal k ledu.
Vím dobře, jak to neladilo od samého začátku.Každý hodpodařil za své, aféry Agáty, sprosté vyjadřování Žilkové tupost v roli paní ministrové i madam od ambasadora, to všechno je děs pro chytrého chlapa.V Izraeli dělala jen ostudu.
Stropnický je srab, bál se scén, které ona tedy fakt umí a tak to řešil takto. Ví se, že jejich manželství nefungovalo léta letoucí, on zdrhal do práce a zdržoval se doma co nejmíň. Zajímá mě, jestli on zůstane v zemi zaslíbené, nebo se sem vrátí. Není mi jedno, že si Stropnický nabalil tak hloupou ženskou! Jako ministr, jako ambasador vyváděl do společnosti tupé střevo!

-bello-
14. 3. 2022 • 09:53

Žilková je pitomá.Zdrhla z Izraele, protože tam pro ni není realizace.Kordula je hloupá, chodila tam do školy, Stropnický je přísný.Zdrhly obě sem, Stropnický na ně byl moc akurátní.
Tady Kordula rajtuje kolem koní a Žilková shání kšefty.
Jediný, kdo odmítl zatáhnout se do války a postavil se Zelenskému byl Izrael a tam bych jí vřele doporučovala zmizet.
Z Česka se stává Maginotova linie chránící Západ před přílivem Ukrajinců. Dostaneme dotace EU - a nechce si je ! Život ohrožující choroby , neléčené chronické choroby, infekční od TBC po AIDS a životním stylem zdevastované organismy od alkoholu , cigaret, po nedostatečnou hygienu musíme léčit.A to jak z humanitárních důvodů, tak z sebezáchovného pudu ( račme si přiznat ) . Z Ukrajiny přicházejí lidé, kteří vám sami řeknou, že zdravotní péče je na Ukrajině těžce korupční, tedy nedosažitelná. Zelenskyj tohle zrovna zlepšit v programu neměl. Z neočkovaných statisíců naráz přišlých zde bude obrovský problém. Česko jako na nárazová vyspěla země bude skřípat zuby. Fiala a Rakušan ječeli huráá , vše zvládáme a nepotřebujeme " kvóty " Myslí si to ještě teď?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.