Žilková tahá eso z rukávu! Spojenectví s bývalkami Stropnického? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žilková tahá eso z rukávu! Spojenectví s bývalkami Stropnického?

Lucie Borovcová lituje současnou manželku Martina Stropnického Veroniku Žilkovou
Lucie Borovcová lituje současnou manželku Martina Stropnického Veroniku Žilkovou (J. Poláček, M. Pátek, archiv Blesku)

Ačkoli by herečka Veronika Žilková (60) ráda udržela rodinu pohromadě, její stále ještě manžel, Martin Stropnický (65), s ní stejný názor nesdílí a na rozvodu trvá. Žilkové je ale tato situace poněkud povědomá.

Nápadně totiž připomíná rozchod s první manželkou Stropnického Lucií. „Tvrdil mi, že s Lucií prožívají odloučení od stolu a lože. Když mi potom po pár našich setkáních oznámil, že se chce rozvádět, nenapadlo mě, že své manželce řekne, že je to kvůli mně! Protože já jsem svůj rozvod skutečně vůbec neplánovala,“ popsala Blesku Žilková, která je s Lucií Borovcovou, dříve Stropnickou (65) překvapivě v kontaktu.

Humanitární katastrofa v Mariupolu. Zmutovaný Omikron v Evropě. A Žilková chystá Vzkříšení

Video se připravuje ...

„Zatím si píšeme SMS zprávy a musím říct, že je moc vtipná. Ráda bych se s ní potkala i na jevišti,“ tvrdí o první manželce Stropnického Veronika. „S Lucií jsme dohromady porodily pět dětí s příjmením Stropnická/Stropnický a ty velké se vzájemně velmi přátelí,“ dodala s úsměvem.  let

Stále je však patrné, že je celá situace pro Žilkovou ještě bolestná. Přeci jen spolu byli  18 let. Na vyjádření však rezignovala. „Víte, já už k tomu vlastně ani nic nechci říkat. Všechno, co se říct dalo, už jsem řekla, nic nového vlastně ani sama nevím. Ráda bych o tu rodinu dál bojovala, ale jak se říká, na to musejí být dva,“ sdělila herečka pro ŽivotvČesku.cz.

Žilková dala dohromady umělce z Ukrajiny a vyhlásila Vzkříšení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.