Veronika Žilková: ROZVOD! Co bude dál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Veronika Žilková: ROZVOD! Co bude dál?

Nečekaný rozvod Veroniky Žilkové a Martina Stropnického: Už ji nemiluje!
Nečekaný rozvod Veroniky Žilkové a Martina Stropnického: Už ji nemiluje! (archiv Blesku)

PRAHA (mac) – Cítí zradu! Veronika Žilková (60) sice oznámila rozvod s Martinem Stopnickým (65), ale impulz k zásadnímu životnímu rozhodnutí podle ní vyšel od jejího manžela, velvyslance ČR v Izraeli. A pro ni velice nečekaně.

„Dostala jsem mail, že mě už nemiluje a jeho případný nový vztah je jen toho důsledek a že se omlouvá,“ říká herečka, která přede dvěma roky musela manžela zanechat v Izraeli samotného a vrátila se kvůli covidu a vážně nemocné matce do Česka. „Svým návratem domů jsem jí zachránila život, byla vyděšená a psychicky na dně. A pak na více než rok zrušili přímé lety do Izraele,“ lituje Žilková.

Petr Macek sepsal vzpomínky Veroniky Žilkové: Odbourala veškerá tabu a řekla skoro vše!

Video se připravuje ...

Vzdálenosti ale krach vztahu nepřičítá. „Mnoho rodin žije v nějakém dočasném odloučení. Byli jsme v denním kontaktu. Jak se říká – velkou lásku vzdálenost posílí a malou zabije. Zřejmě jsme každý toho druhého milovali jinak. A pokud srdce toho druhého začne bít pro mladší sousedku či podřízenou, nezabráním tomu, ani kdybych žila metr od něj,“ dodává.

Rozvod ji prý bolí, a nerozumí ani tomu, že jí manžel své rozhodnutí oznámil e-mailem, přestože spolu byli před týdnem na dovolené v Dubaji. A pak to načasování... „Dnešní absurdita, exministr obrany, místo obrany své rodiny v době válečného napětí, sedí ve vile s atomovým krytem a svoji rodinu rozbíjí. Vtip? Ne!“ konstatovala v pondělí Žilková na Instagramu.

Veronika Žilková slavila 60: Dostala knihu a dvě děti!

Video se připravuje ...

Žilková byla Stropnickému oporou také po dobu jeho politické kariéry, kdy utlumila a nakonec na několik let zastavila tu vlastní. Není divu, že má strach, co bude dál... Letos odešla do důchodu a během covidu nemohla hrát, bojí se proto, jak po rozvodu uživí svoji rodinu. Se Stropnickým měli totiž rozdělené majetky.

Třetí rozvody

Pro oba se jedná o třetí rozvod. Žilková byla vdaná za reklamního režiséra Jiřího Hanycha (63), s nímž má dceru Agátu (36), a poté za stavebního inženýra Marka Navrátila (†55), otce synů Cyrila (33) a Vincenta (24), další dvě děti měli v pěstounské péči. Stropnický se předtím dvakrát oženil s Lucií Borovcovou (65), se kterou má také tři děti – Matěje (38), Annu (32) a Františku (27).



Přečtěte si
mbmb
20. 3. 2022 • 05:59

Mord- chudáčku diskutujes s diskutujícími a ne k tématu ...

fany22
16. 3. 2022 • 10:06

Ano. Smazali diskuzi a zrovna tak Žilková smazala své teatrální výstupy na instagramu.

illenne
16. 3. 2022 • 09:52

Na Blesku zmizely u článků o Žilkové všechny docela divoké diskuze. Asi někdo zatahal za nitky. Ono stačí, to co vykládá, aby si člověk udělal obrázek. Uječená žena nepřidá lásky žádnému chlapovi. Mne jen zaráží, že ne vždy, když ji někdo fotí je upravená. I z Dubaje se objevily snímky, kde vypadala ne příliš dobře. Můj partner s respektem i počká, abych měla na sebe čas, takže tohle se mi vlastně ani nestane.

kristinn
15. 3. 2022 • 18:35

obyčajná sv*iňa chlap!A vraj diplomat!To sa jej nedokázal pozrieť do očí a povedať jej to???Nemám slov!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.